Bli med til Tanzania og Zanzibar 17-27 september 2020!
Jubileumstur til Tanzania og Zanzibar 17-27. september 2020
Norea Håpets kvinner feirer ti år, og du er invitert til å være med på feiringen!

Ti år med målrettet kvinnearbeid i Tanzania, og senere på Zanzibar, har satt store spor i dette landet på Afrikas Østkyst. Våre venner i Håpets kvinner i Tanzania, med leder Joyca Malima i spissen, inviterer til jubileumsfest 10 dager til ende.

Elisabeth Lillebø Sæth, koordinator for Håpets kvinner i Norge,
skal være med på denne turen, og hun vil gjerne ha med seg flere fra Norge! Turen er åpen for både menn og kvinner. 

Programmet er fortsatt under planlegging, men dette er noe av det vi får oppleve: 

Vi skal besøke både Tanzania og øya Zanzibar. Vi får treffe bønnegrupper og besøke både større byer og små landsbyer. Det vil også være sterkt å se kontrasten mellom det muslimske og unådde Zanzibar og resten av landet. Det blir både brukt buss og fly som framkomstmiddel underveis. Vi flyr blant annet til Arusha, der hovedkontoret for Håpets kvinner ligger. Vi kommer til å bo på hotell med grei standard. Selvsagt skal vi også oppleve dyrelivet som Tanzania er så kjent for, samt kultur og folkeliv på nært hold. 

Det hele avsluttes med en heidundrende 10 års-markering den 26. september.

 

Viktig info: 

Det blir ikke arrangert felles avreise med fly. Slik kan den enkelte finne billetter og priser som passer. Men vi er selvsagt behjelpelige med tips. 

Viktig: Flybilletter må bestilles med ankomst til Dar Es Salaam 17. september. Avreise fra Kilimanjaro flyplass ved Arusha 27. september.

Pris: Hele oppholdet (uten flybilletter,visum og shopping) kommer på 10 000 per person, inkludert safari og de fleste måltider. 

Send en epost til Elisabeth Sæth om du ønsker å vite mer om turen, og for påmelding.