Gi en gave
En forsmak på himmelen

TROENS MENN

Troens Menn er et unikt initiativ, presentert til menn i Norge av Norea Mediemisjon. 
Vi ønsker å utruste menn til å bli det Gud har kalt oss til ved å:

- Oppfordre til konkret, daglig bønn for mannsrelaterte temaer.
- Dele livserfaring gjennom podcaster og radioprogrammer.
- Legge til rette for mannsgrupper.

Vår leder:

Jesus Kristus er den største av alle menn. Han elsket betingelsesløst, tjente ydmykt, adlød sin Fars vilje og ofret seg selv for å gi evig glede og frelse til alle som tror. 

 

Vårt mål:

Å utfordre menn til å bli Jesu etterfølgere ved å oppmuntre dem til å leve ut sin sanne identitet i Ham, utrustet med Guds Hellige Ånd, utrustet til å løpe troens løp i Hans makt, og inspirere andre til å gjøre det samme. 

 

Vår metode:

• BØNN: Distribuere daglige mannsrelaterte bønneemner, knyttet til den internasjonale bønnekampen i Champions Arise.

• UNDERVISNING: Produsere podcast/radioprogrammer med innhold som berører menns åndelige og praktiske liv.

• MANNSGRUPPER: Oppfordre menn til å bli med i, eller starte en mannsgruppe. Vi ønsker at menn skal få oppleve gleden i et godt og kristent fellesskap med andre menn. Se videoen nedenfor om hvordan du kan komme i gang med din mannsgruppe.

Fellesskap bidrar til å styrke tro. Det har denne mannsgruppen fra Sørlandet fått oppleve. Vi håper videoen kan inspirere deg til å bli med i, eller kanskje til og med starte opp en mannsgruppe.

Aktuelt fra prosjektet
Herrens soldater
Norea ønsker å utruste menn til å bli Jesu etterfølgere gjennom daglig Tid med Gud, mannsgruppe, bønn, og praktisk veiledning for livet basert...
Les mer
- En forsmak på himmelen
- Vi kommer med vår travelhet og litt vonde samvittighet for det vi ikke fikk gjort slik vi hadde tenkt. Men i mannsgruppa møtes vi med nåde og...
Les mer
Møtt med nåde og omsrog
- I mannsgruppa hjelper me kvarandre, oppmuntrar og heiar på kvarandre, og så ber me for kvarandre. Øystein Strømme i Birkenes i Agder har...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding