Gi en gave

Innvandrere og flyktninger i Norge

«Good News Media» er et verktøy du kan bruke i møte med våre nye landsmenn. Vi har foreløpig valgt å satse på noen av de største språkgruppene blant unådde folkegrupper i Norge. I «Good News»-appen har vi samlet en rekke lyd- og videoressurser på deres eget språk. Grunnleggende innføring i Guds ord, kvinneprogrammer, barneprogrammer, kulturressurser og mye mer.

Gjennom å dele appen med mennesker du treffer, gir du dem tilgang til en ressursbank på sitt eget hjertespråk. I «Good News»-appen har vi også laget en egen «medvandrer-funksjon». Den er ment for deg som er kristen, og som ønsker å få tips og hjelp til å være en god medvandrer for dine innvandrer-venner. Her finner du tips til litteratur, nettsider og andre ressurser.

GOOD NEWS-PODDEN

 I «Good News»–podden samtaler vi om hvordan vi som kristne nordmenn kan vise omsorg og kjærlighet til våre nye landsmenn. Vi vil inspirere, utfordre og utruste kristne nordmenn til å være «medvandrere» med flyktninger og innvandrere i våre nærmiljø.

Vi inviterer jevnlig gjester som har stor erfaring og innsikt i tverrkulturelt arbeid. Vi lover også å dele av egne tverrkulturelle erfaringer, gjerne med glimt i øyet. Forhåpentligvis vil du både få noe å le av og noe å lære av.

Vil du vite mer om Good News Media? Se videoen under.

Du finner appen ved å søke etter "Good News Media" på din telefon eller nettbrett. 

Aktuelt om "Good News Media"
- Deg har jeg venta på!
Anne Gro følte seg litt usikker på hvordan det skulle bli å være på jobb på gjenbruksbutikken. Hun skulle sitte i sofakroken og prate med...
Les mer
Gode nyheter
Når delte du sist evangeliet om Jesus med en annen person? Et litt for direkte spørsmål vil du kanskje si, men som Jesu etterfølgere skulle det...
Les mer
Unådde - her!
Under 1 % av alle midler som brukes i misjonsarbeidet går til de minst nådde. Men folk fra disse folkegruppene finnes også her i vårt land.
Les mer
Finner undervisningen i appen...
«Som tidligere muslim opplever jeg undervisningen jeg finner i «Good News» -appen svært nyttig. Den forteller sannheten og den bygger bro til...
Les mer
«Deg har jeg ventet på»
– En dag jeg satt her på gjenbruksbutikken og prøvde å få litt kontakt med folk, kommer det ei dame som sier til meg: «Deg har jeg ventet...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding