Gi en gave

I boksene under finner du flere ressurser 

både til eget trosliv og om misjon blant unådde folkegrupper.

Noreapastoren

Norea ønsker å oppmuntre norske kristne til tro og tjeneste. Du finner mange andakter og ressurser ved å trykke på boksene over.

Gjennom Noreapastoren ønsker Noreapastor Asbjørn Kvalbein og Svein Anton Hansen å gi påfyll for troen og oppmuntring til livet. Noen av tilbudene finner du i boksene over, men der er også mange andre serier du kan lytte til og lese på.  Når du er inne på Noreapastorens side, kan du også søke i søkefeltet til høyre for spesielle temaer og ord du ønsker å lese mer om. 

Ord til trøst og oppmuntring i disse Korona-tider

Her finner du en samling av tekster, sanger og andakter til trøst fra oss i Norea til deg

Til stede
Mens kona og jeg snakket om usikre tider, nådde sangen øret om Gud som selv har lovet å være til stede, uansett hvordan hverdagen ser ut.
Les mer
Korona og vaksine, fakta eller...
Hvordan bør vi stille oss til koronavaksinen? Flere har ulike spørsmål knyttet til dette med korona og om man som troende bør ta vaksinen.
Les mer
R-tallet
Skal kristendommen overleve, så er vi avhengige av at hver enkelt kristen «smitter» én eller flere personer med troen på Jesus. Vi ønsker et...
Les mer
Husk å vaske hendene
Pontius Pilatus prøvde å vaske bort sin dårlige samvittighet med vann. Synden i mitt indre trenger kraftigere lut, den renses kun ved Jesu...
Les mer
Digi-tal til oss Herre!
Gutten Samuel levde lenge før den digitale medievirkelighet. Men også han måtte lære at Herren kunne tale på originale måter.
Les mer
Virus versus blodet
Mens nyhetene om coronaviruset roper til oss om sykdom og død, så taler Jesu blod om forsoning med Gud, håp og nytt liv.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding