Gi en gave


Norea Pluss Radio

Norea Pluss er nettradioen for den som er godt voksen og tilbyr musikk med tydelige tekster, salmer, sanger og åndelige viser.
Hele døgnet sendes også forkynnende innslag til oppbyggelse, oppmuntring, trøst og veiledning, og glimt fra Noreas misjonsprosjekter bak stengte grenser.Norea Hope Radio

Norea Hope - en radiokanal med musikk, misjon og motivasjon i kristenlivet. Denne kanalen har en nyere musikkprofil, blandet med gospel, rock og kristen populær-musikk fra 70, 80 og 90-tallet. Innimellom har vi korte andakter, ord til ettertanke, og glimt fra Noreas misjonsprosjekter bak stengte grenser.

Norea jobber stadig med å prioritere tidsbruk og ressurser riktig for å være med og fullføre det store misjonsoppdraget: Å nå verden med evangeliet. Derfor har vi tatt den tunge beslutningen om å legge ned denne kanalen fra oktober 2021. Håper du vil fortsette å høre på oss på Norea Pluss, og til podkastene våre.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding