Gi en gave

Arven etter Adam

Målgruppe: Barn fra unådde folkegrupper i Øst-Afrika

Sekundære målgrupper: Unådde folkegrupper i Afrika, Midtøsten og Asia

Partner: NLM

Prosjektperiode: 2021- 2024

Årlig kostnad: 4 millioner kroner


Om prosjektet

Hvis du tar utgangspunkt i verdens viktigste fortelling, og gir en av Norges fremste filmskapere i oppdrag å filmatisere den, hva blir resultatet? Riktig svar er animasjonsserien Arven etter Adam.

Denne storsatsingen fra Norea er blant våre mest spennende mediemisjonsprosjekt noensinne. Mannen som står bak filmproduksjonen heter Roger Gihlemoen. Han er en prisbelønnet, norsk animasjonsfilm-produsent, som opplever at dette prosjektet er noe Gud har lagt på hans hjerte. Den primære målgruppen er barn fra unådde folkegrupper i Øst-Afrika, der Gihlemoen selv har vært misjonær.

Gjennom 26 episoder á 12 minutter gjenfortelles bibelhistorien på en ny og spennende måte. Første episode skildrer hvordan Gud skapte universet. De siste episodene handler om Jesu fødsel, liv, korsfestelsen og til slutt hans oppstandelse og seier over døden. Fortellerstil, hovedpersoner og kulisser er tilpasset målgruppen.

Norea har som mål at alle folkeslag på jorden skal få anledning til å høre om Jesus på et språk de forstår, og fortalt på en måte som kommuniserer med dem. Vi tror at Arven etter Adam vil bidra til at mange unådde folkegrupper vil få del i verdens viktigste fortelling i årene som kommer.

Vil du be for arbeidet? Fyll ut skjemaet under og vi sender deg melding når det er noe spesielt vi trenger forbønn for.

Vil du gi en gave til dette arbeidet? Du kan bruke nettbank, Vipps eller fylle ut skjemaet under forbønnsskjemaet. Skjemaet kan også brukes for å opprette Avtalegiro. Dersom du tegner en avtale om regelmessig givertjeneste, kan avtalen når som helst sies opp.
Hvis du ønsker å avslutte givertjenesten, kan du enkelt kontakt med oss via e-post post@norea.no eller ved å ringe oss på 38 14 50 20.

Gavekonto
3000 63 49494

Vipps:
74066

Takk for din støtte! 


Forbønn for prosjektetBLI FAST GIVER

Fast givertjeneste gir større forutsigbarhet
og lavere kostnader til administrasjon.
 

BLI FAST GIVER

 

GI EN ENKELTGAVE

Alle gaver, store og små, bidrar til at vi
når lenger ut med evangeliet om Jesus.
Gavekonto: 3000.63.49494

GI EN ENKELTGAVE

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding