Gi en gave

Film og TV

Norea produserer TV-program og andre videoer som vi presenterer på ulike plattformer.

TV-programmet Mediemisjon, som forteller om ulike sider av vårt verdensvide arbeid, sendes på Kanal 10 og på Bedehuskanalen tirsdager kl. 21.30.

Andaktsprogrammet Bibelpuls, med utleggelse av en bibeltekst, sang og en kort misjonsvideo, sendes på Kanal 10 torsdager kl. 19 og på Bedehuskanalen torsdager kl. 21.30.

Disse programmene, samt musikkvideoer, konsertopptak og ulike informasjonsvideoer om arbeidet vårt, finnes også på TBN Nordic og på vår YouTube-kanal.

Vårt ønske er at våre tv-program og prosjektvideoer skal inspirere deg, og informere om vårt arbeid for å nå stadig nye mennesker og med evangeliet om Jesus. 

Under finner du lenker til hvor du kan se programmene og filmene våre. Ønsker du å laste ned videoer til bruk på møter, går du til Vimeo

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding