Gi en gave

UNGE FOR UNÅDDE

Norea Mediemisjon ønsker å samle unge fra hele Norge i fellesskap hvor vi kan dele, prate og lære om misjon. Dette gjør vi gjennom vårt arbeid som kalles «unge for unådde». Vårt mål er å inspirere hverandre til å nå ut til unådde folkegrupper, og vi har spesialisert oss på vanskelige misjonsoppdrag gjennom bruk av media. 

Bli med oss på månedlige digitale samlinger, konferanser og misjonsturer, og delta i et nettverk hvor du kan dele misjonsrelatert informasjon og stille spørsmål. Vil du ha førstehånds-informasjon om vårt arbeid blant unådde folkegrupper, så kan du følge «unge for unådde» på Facebook.

Engasjer deg!

Bli en del av vårt nettverk 

 

For å følge med på hva som skjer i «Unge for Unådde», hvor vi befinner oss og eventer: 

Bli med i Facebook-gruppen

Vil du støtte unge i deres misjonsengasjement? 
 

Her er tre enkle måter å gjøre det på: 

 

1. Oppfølging av en elev/student: 

Vi ønsker å koble våre frivillige ungdommer i Norea-arbeidet til voksne mennesker som kan be for de og ha månedlig kontakt med de. Noen kaller dette medvandring, men det er ingen krav til kompetanse utenom det å ha et eget personlig kristenliv, og å ha et hjerte for misjon som du vil dele videre. 

 

2. Vertskap for et bønnefelleskap:

Vi ønsker å samle unge til et månedlig bønnefellesskap. Da ønsker vi å kunne komme til ulike familier og hjem. Har du lyst til å be sammen med oss og lage litt kveldsmat? Eller er du engasjert i misjon, og kan dele dine historier med oss hjemme hos deg en kveld? 

 

3. Smågruppefellesskap og andre ideer:  

Vi har nylig lansert en bok som er velegnet for bibelgrupper, kalt "Troens menn ung". Kanskje du har interesse av å være leder for en guttegruppe, evt en jentegruppe? Vi er også åpne for andre ideer. 

 

Ta kontakt om dette er noe for deg, eller om du har spørsmål:  Priscila Asisis, prosjektleder for Good News, Norea: passis@norea.no

Se siste filmer fra Unge for Unådde

Guds ord til Sentral-Asia

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding