Gi en gave

HVEM ER NOREA MEDIEMISJON?

Vi er en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag. Vårt mål er å forkynne evangeliet om Jesus til verdens minst nådde folkegrupper. Ved hjelp av radio, TV og andre medier når vi inn i land og områder som er stengt for tradisjonell misjon. 

 

HVORDAN ARBEIDER VI?

 

INTERNASJONALT: 

Norea samarbeider med internasjonale medieorganisasjoner som SAT-7 og TWR. Sammen bringer vi evangeliet om Jesus ut til folkegrupper få eller ingen andre har mulighet til å nå.

 

INNVANDRERE: 

Det bor personer fra flere hundre ulike folkegrupper i Norge. Mange av dem kommer fra områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi har utviklet en app som norske kristne kan bruke for å dele sin tro med våre nye landsmenn.

 

NORGE: 

Norea arrangerer konserter, møter og skolebesøk for å inspirere kristne i Norge til å engasjere seg i misjon. Gjennom Noreapastoren gir vi påfyll for troen og inspirasjon til å leve som Jesu etterfølgere. Du kan høre våre andakter og radioinnslag på en rekke norske lokalradioer, og på vår egen nettradio Norea Pluss som har sending døgnet rundt. Du finner også flere av Noreas ressurser for troslivet, som TV-programmer, filmer, podkaster og andaktsserier på Styrk din tro.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding