Ny podcast:
- Bønn er hvile og hardt arbeid

Månedens bønn:

Herre, vi ber for kvinner som opplever forfølgelse fordi de har deg som herre og frelser. Styrk deres tro og tillit til deg og la utgangen av prøvelsene bli til velsignelse for dem selv og til framgang for ditt rike. Vi ber også for de som forfølger at de må lære deg å kjenne og bli dine etterfølgere. I Jesu navn, amen!

Håpets kvinner

Vi ønsker å gi håp i Jesus til kvinner gjennom forbønn, radio og praktisk omsorg. Vårt arbeid er todel. Vi er en norsk partner i det internasjonale TWR Håpets kvinner der organisasjoner og kirker i over 125 land er engajsert. Vi har et økonomisk ansvar for å drive dette arbeidet i flere land, og har en særlig visjon om å nå kvinner i unådde land og områder med evangeliet. Dette kan du lese mer om i teksten under.

For det andre ønsker Norea Håpets kvinner å oppmuntre og engasjere norske kvinner. Trykker du på boksene under, kan du lese mer om Håpets kvinner og hvordan vi jobber internasjonalt. Her finner du også sider med ressurser til ditt kristenliv. Andaktsserien "Tapas for troen", Håpets kvinner-podcasten som kommer hver måned og bønnekalenderen som vi bruker i bønn sammen med menn og kvinner i over 125 land verden over. Du får også tilgang til TV-programmer og filmer som omhandler kvinnearbeidet vårt.

Se informasjonsvideo om Norea Håpets kvinner her:
Aktuelt fra prosjektet
Chivvys historie
Gjennom Håpets kvinner-programmene på radio fikk jeg en visjon om å lage et sted her i landsbyen
Les mer
Kvinne fra Somalia:
-Jeg er lei for at jeg ikke har fått skrevet til dere på en stund.
Les mer
Bardha fra Albania
Da  våre medarbeidere i Albania først hadde kontakt med Bardha, hadde hun akkurat blitt en kristen.
Les mer
Shooroq fra Syria
Håpets kvinner-teamet i Midtøsten får daglig hendvendelser fra kvinner via sosiale medier som Facebook og Whatsapp:
Les mer
Takknemlig for de evige sannheter
Jeg er oppvokst i en annen religion, men jeg fikk høre om Jesus og valgte å tro på ham for 15 år siden.
Les mer
-Midt i mørket ble dere lys...
Livet ble ikke slik hun hadde planlagt, tenkte Nuray, en 26 år gammel tobarnsmor. Hun lengtet etter å komme bort fra voldtektene og slagene fra...
Les mer