Ny podcast:
-Den travle husmora
Dagens bønneemne
Herre, i lydighet til deg kommer vi med bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, konger og alle som har en høy stilling (1. Tim. 2, 1-2a)

Håpets kvinner

Vi ønsker å gi håp i Jesus til kvinner gjennom forbønn, radio og praktisk omsorg.  Vårt arbeid er todelt. Vi er norsk partner i internasjonale TWR Håpets kvinner, der organisasjoner og kirker i 125 land er engasjert. Vi har et særlig økonomisk ansvar for å drive dette arbeidet i flere land, og har en særlig visjon om å nå kvinner i unådde land og områder med evangeliet gjennom dette arbeidet. Dette kan du mer om i teksten under.

For det andre ønsker Norea Håpets kvinner også å oppmuntre og engasjere norske kvinner.

Trykker du på boksene under, kan du lese mer om hva Håpets kvinner er, og hvordan vi jobber internasjonalt. Her finner du også sider med ressurser til ditt kristenliv: Andaktsserien "Tapas for troen", den månedlige podcasten fra Håpets kvinner og bønnekalenderen som vi bruker når vi ber sammen med kvinner og menn i 125 land i verden. Du får også tilgang til tv-program og filmer som omhandler kvinnearbeidet vårt. 

Håpets kvinner på Kanal 10

-Jeg tror det er Guds nåde at han forlot leiligheten min den natten, slik at jeg kan være her i dag og gi håp til kvinner i håpløse situasjoner ... Dette sier Peggy Banks om natta hun trodde eks-kjæresten skulle drepe henne. Dette var en siste i rekken av mange vonde opplevelser for Peggy. I dag er hun leder for Håpets kvinner, den internasjonale bevegelsen som Norea Mediemisjon er partner i, både her i Norge, og internasjonalt.

Dersom du ikke så programmet på Kanal 10 i helgen, kan du se programmet her

Under kan du se en sterk historie om Elisabeth fra Zanzibar, som også fikk håp fra søstre i Håpets kvinner,  midt i en vanskelig situasjon. 

Se informasjonsvideo om Norea Håpets kvinner her:
Aktuelt fra prosjektet
Bardha fra Albania
Da  våre medarbeidere i Albania først hadde kontakt med Bardha, hadde hun akkurat blitt en kristen.
Les mer
Shooroq fra Syria
Håpets kvinner-teamet i Midtøsten får daglig hendvendelser fra kvinner via sosiale medier som Facebook og Whatsapp:
Les mer
Takknemlig for de evige sannheter
Jeg er oppvokst i en annen religion, men jeg fikk høre om Jesus og valgte å tro på ham for 15 år siden.
Les mer
-Midt i mørket ble dere lys...
Livet ble ikke slik hun hadde planlagt, tenkte Nuray, en 26 år gammel tobarnsmor. Hun lengtet etter å komme bort fra voldtektene og slagene fra...
Les mer
Fra fortvilelse til håp
Hafsa ble giftet bort til en mann som var 40 år eldre enn henne da hun kun var 14 år. Han voldtok og slo henne regelmessig.
Les mer
Lærte seg å lese på grunn...
-Siden jeg ikke kan lese og skrive, er Håpets kvinner på mitt språk kilden til all oppmuntring og inspirasjon.
Les mer