Gi en gave

Vil du støtte Noreas arbeid?  Klikk her

Norea Music

Norea ønsker å styrke og oppmuntre norske kristne gjennom sang og musikk. Ikke minst ønsker vi på våre konserter å dele kallet om å nå ut til verdens unådde med evangeliet. Vi samarbeider med dyktige artister og musikere som deler vår visjon og som er ambassadører for Noreas arbeid gjennom musikk.

Under finner du bokser med lenker til våre musikkproduksjoner på Spotify, og til musikkvideoer. I tillegg poster vi jevnlig musikkvideoer fra Norea Music på Noreas Facebookside. Flere av cd-ene kan du kjøpe i Noreabutikken.

Ansvarlig for Norea Music er Roald Arnesen.

 

Fra Norge:
Gong etter gong har eg fått nytt mot gjennom å lytte til "Over en åpen Bibel"-programmet!
Fra Norge:
Fra Norge:
Gong etter gong har eg fått nytt mot gjennom å lytte til "Over en åpen Bibel"-programmet!

Det var den dagen då eg vakna med hovudet fullt av bekymring for ei bestemt sak. Eg såg verken ut eller inn og kom litt for seint til andakten. Da eg slo på radioen, var det første eg høyrde setninga: "Vær ikkje bekymret". Eg trudde nesten ikkje mine egne øyre. Det var akkurat den setninga eg trengte å høyre den dagen. Gong etter gong har eg fått nytt mot gjennom å lytte til programmet Over en åpen bibel.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding