Møter, konserter og arrangementer

Norea besøker både menigheter og skoler i Norge.
Vi forkynner Guds ord og forteller om prosjektene våre.
Denne oppgaven er ikke bare forbeholdt ansatte i Norea.

Kontakt oss på 38 14 50 20 eller på post@norea.no
om du vil ha besøk av oss eller ha et Noreamøte. 

feb.
23
lø.
19:30
Møte i Salem Ung, Stavanger
Ungdomsarbeider Marie Hansen taler på møte i Salem Ung, Stavanger, lørdag 23. februar klokka 19:30. Velkommen!
feb.
24
sø.
19:00
Noreamøte med Svein Anton Hansen
Velkommen til Noreamøte med Svein Anton Hansen søndag 24. februar på Bakke bedehus, Sira i Flekkefjord kommune!
feb.
28
to.
19:00
Noreamøter i Vestfold
Velkommen til Noreamøter i Vestfold med Martin Birkedal. Det blir møter på følgende steder: Våle Menighetshus torsdag 28. februar klokka 19:00, Østre Kvelde bedehus fredag 1. mars klokka 20:00 (Ten-In ungsgruppe) og Vollen Misjonshus lørdag 2. mars klokka 18:00 (årsmøte i Misjonsradioen, Larvik). Håper vi ser deg der!
mars
3
sø.
19:00
Kveldsmøte på Kvitsund VGS
Ungdomsarbeider Marie Hansen i Norea besøker Kvitsund VGS i forbindelse med et kveldsmøte (NB! klokkeslett kan endres) søndag 3. mars. Velkommen!
mars
4
ma.
19:00
Noreamøte med fokus på Tanzania og Zanzibar
Velkommen til Noreamøte i auditoriet på Gimlekollen mediesenter, Kristiansand, mandag 4. mars klokka 19:00, med fokus på Tanzania og Zanzibar. Vi får besøk av Håpets kvinner-koordinator Joyce Malima, som deler fra et spennende mediemisjonsarbeid.
mars
6
on.
19:30
Noreamøte på Lyngdal bedehus
Velkommen til åpningsmøte av Noreauka i Lyngdal og Farsund m/omegn! Taler er Joyce Malima (tolk: Martin Birkedal). Joyce har en sentral rolle i Håpets kvinner, som er Noreas internasjonale kvinnearbeid. Sammen med Roald Arnesen bidrar hun også med sang. Torbjørn Sandal leder møtet, og et team fra Norea vil også ha presentasjon om mediemisjon.
mars
7
to.
19:30
Noreamøte på Farsund bedehus
Velkommen til møte på Farsund bedehus i forbindelse med den tradisjonsrike Noreauka i Lyngdal og Farsund. Svein Anton Hansen taler, Even Eftestøl leder møtet og Kristin Dahlstrøm m/flere synger. Presentasjon av Norea og besøk av Joyce Malima fra Håpets kvinner.
mars
8
fr.
18:00
Levende håp: Inspirasjonshelg for Håpets kvinner
Velkommen til inspirasjonshelg for Håpets kvinner fredag 8. - søndag 10. mars 2019, på Skudenes og Vea bedehus på Karmøy. Dette er et lokalt initiativ fra flere lokale krefter på Karmøy, deriblant foreningen Kamelen på Skudenes, og Noreaforeningene på Åkrehamn og Vea. Håpets Kvinner er takknemlig for dette initiativet, og gjør oppmerksom på at spørsmål o.l angående praktiske ting og programmet rettes til arrangørene. Talere denne helga, er Helga og Arnfinn Røyland, og det blir mye sang og musikk, samt fokus på Øst-Afrika. I løpet av helga blir du også bli bedre kjent med Håpets Kvinner, som er kvinnearbeidet til Norea Mediemisjon, med særlig fokus på Øst-Afrika. Joyce Malima fra Tanzania blir med lørdag og søndag. Hun er koordinator for Håpets Kvinner i Tanzania og vil fortelle særlig om arbeidet for å nå kvinner på den muslimske øya Zanzibar. Koordinator for Håpets kvinner i Norge, Elisabeth Sæth blir også med disse dagene. Påmelding skjer til Sølvi H. Røyland eller Ellen Eng Jakobsen enten på Facebook eller mail: solvroy0706@karmoyskolen.no eller ellenengjakobsen@hotmail.com. Arrangement med mer detaljert program finner du også på Noreas Facebook.
mars
8
fr.
19:00
Konserter med FriHals i Rogaland
Mannsgruppen FriHals, med Roald Arnesen i spissen, kommer til Rogaland denne helga i mars. Slik ser programmet ut: Noreamøte med sang og info i Sarons Bryne fredag 8. mars klokka 19:30; torgmøte på Randaberg lørdag 9. mars klokka 12:00; sangmøte på Randaberg forsamlingshus lørdag 9. mars klokka 19:00 og Noreamøte med sang i Misjonssalen Sandnes søndag 10. mars klokka 11:00. Sjekk gjerne ut FriHals på YouTube eller Spotify for å høre musikken deres. Gruppen har gitt ut albumet "Troens menn" til inntekt for Norea, et album med en sterk oppfordring om å stå i troen på Jesus,
mars
8
fr.
19:30
Jentekveld på Varhaug Misjonshus
Velkommen til jentekveld med fokus på Norea Håpets kvinner, med søstrene Elisabeth L. Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bø, samt Joyce Malima fra Tanzania. Tid og sted: 8. mars klokka 19:30 på Varhaug bedehus.
mars
10
sø.
10:50
Gudstjeneste i Lyngdal kirke
Velkommen til gudstjeneste i Lyngdal kirke i forbindelse med Noreauka i Vest-Agder. Martin Birkedal har tale og informasjon. Sang ved Salt. Prest er Ragnhild Synnøve Lied.
mars
10
sø.
10:55
Gudstjeneste i Frelsens kirke, Farsund
Velkommen til gudstjeneste i Frelsens kirke, Farsund, i forbindelse med Noreauka i Farsund og Lyngdal. Prest er Henning Huseby Hansen. Svein Anton Hansen taler og informerer om Norea. Sela står for sang og musikk.
mars
10
sø.
11:00
Noreamøte på Lyngdal bedehus
Velkommen til Noreamøte på Lyngdal bedehus i forbindelse med den tradisjonsrike Noreauka i Vest-Agder. Det blir tale ved daglig leder Per Birkeli og presentasjon av Noreas arbeid. Sang ved Norveig Eikeland og møteledelse ved Birger Sløgedal.
mars
10
sø.
11:00
Gudstjeneste i Hægebostad kirke
I forbindelse med Noreauka i Lyngdal og omegn blir det også i år gudstjeneste i Hægebostad kirke. Prest er Lyder Kjellingland. Harald Endresen fra Norea har tale og presentasjon.
mars
10
sø.
19:30
Noreamøte på Kleppe bedehus
Velkommen til Noreamøte med fokus på Noreas kvinnearbeid i Tanzania og på Zanzibar. Elisabeth Sæth fra Norea og Joyce Malima deltar.
mars
12
ti.
19:00
Konsert med Sveinung Hølmebakk
Velkommen til konsert med Sveinung Hølmebakk tirsdag 12. mars klokka 19:00 i Søm kirke, Kristiansand, hvor overskuddet går til Norea. Dette blir en kveld hvor du får anledning til å støtte flyktningbarn i Nord-Afrika og Midtøsten, og Noreas TV-partner, SAT-7. Billettpris er 250 kroner, og du får kjøpt billett i Noreas nettbutikk.
mars
27
on.
Noreamøter i Trøndelag
Velkommen til Noreamøter i Trøndelag med forkynner og musiker Roald Arnesen. Mer info om tid og sted kommer.
april
4
to.
Noreamøte på Gaupne bedehus,
Martin Birkedal fra Norea besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april Det blir flere anledninger til å møte ham og høre om mediemisjon til stengte og unådde områder. Første møte blir på Gaupne bedehus i Gaupne - tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
april
5
fr.
Norea på Lyngmobasaren i Hafslo
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om mediemisjon til stengte og unådde områder. Fredag 5. april taler Martin på Lyngmobasaren i Hafslo. Tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
april
6
lø.
15:00
Noreasamling på Fjordly ungdomssenter
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Lørdag 6. april blir det samling på Fjordly ungdomssenter fra klokka 15:00. Velkommen!
april
7
sø.
Noreamøte på Volda bedehus
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Søndag 7. april blir det etter planen et Noreamøte på kvelden med Martin Birkedal på Volda bedehus. Tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
april
7
sø.
11:00
Formiddagsmøte på Volda bedhehus
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Søndag 7. april deltar Martin på formiddagsmøtet i Ørsta/Volda Misjonsforsamling på Volda bedehus klokka 11. Velkommen!
april
9
ti.
19:00
Møte på Nordfjord folkehøgskole
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder.
april
11
to.
19:30
Noreamøte med Svein Anton Hansen
Velkommen til Noreamøte med Svein Anton Hansen på Gyland bedehus i Flekkefjord kommune, torsdag 11. april klokka 19:30.
april
13
lø.
20:00
Unges-samling, Vigrestad Misjonshus
Marie Hansen, som er ungdomsarbeider i Norea, taler på Unges-samling på Vigrestad Misjonshus denne kvelden. Velkommen skal du være!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å arrangere et Noreamøte

Vi kan sende deg informasjon etter behov, og svare på spørsmål du måtte ha.

38 14 50 20