Møter, konserter og arrangementer

Norea besøker både menigheter og skoler i Norge.
Vi forkynner Guds ord og forteller om prosjektene våre.
Denne oppgaven er ikke bare forbeholdt ansatte i Norea.

Kontakt oss på 38 14 50 20 eller på post@norea.no
om du vil ha besøk av oss eller ha et Noreamøte. 

sep.
19
to.
19:30
Norea-møte med Svein Anton Hansen
Sted: Talgje Bedehus. Kvinneforeningen "Norea-vennen" feirer 40 år.
sep.
20
fr.
18:00
Fri Hals hos Frelsesarmeen, Kristiansand
Mannsgruppa Fri Hals sammen med Noreas Roald Arnesen deltar på møte hos Frelsesarmeen i Kristiansand. Hjertelig velkommen til en kveld med mye god og frisk sang og musikk, og fokus på Noreas mannsarbeid, Troens menn.
sep.
22
sø.
11:00
Norea-møte med Svein Anton Hansen
Sted: Nærbø Bedehus. NLM Misjonsforsamling.
sep.
24
ti.
19:30
Møte med Roald Arnesen og Fri Hals, Vennesla
Velkommen til møte i Vennesla menighetshus kl 19.30. Mannsgruppa Fri Hals og Noreas Roald Arnesen deltar.
sep.
25
on.
19:00
Norea-basaren på Lye bedehus v/Martin Birkedal
Den tradisjonsrike Norea-basaren på Lye forsamlingshus i Time kommune er vel verdt å få med seg. Lokale ildsjeler som år etter år inviterer til basar for å sette fokus på- og samle inn penger til- Noreas arbeid for å nå de unådde. Du er hjertelig velkommen om du holder til i området. Det blir tale og sang ved Noreas Martin Birkedal.
sep.
29
sø.
17:00
Håpskonsert ved Morten Samuelsen, Tønsberg
Velkommen til et annerledes misjonsmøte, hvor sang, musikk og håpshistorier fra Noreas arbeid maler et bilde av en Gud som elsker oss og gir oss håp. I mange år har Morten opplevd hvordan sangen har gitt trøst i jobben som som gravferds-sanger. Han gir i disse dager ut et nytt album som heter "Til trøst". Vi tror du får en opplevelse denne kvelden som du sent vil glemme. Konferansier: Martin Birkedal. Sted: Misjonshuset, Svend Foyns gate 19 Fri entré. Kollekt til Norea Mediemisjon. Overskuddet fra kvelden går til Noreas arbeid.
okt.
4
fr.
Bibelhelg ved Asbjørn Kvalbein, Hidra
Noreapastor Asbjørn Kvalbein blir med på Bibelhelg i Kirkehamn, Hidra i Flekkefjord
okt.
5
lø.
19:00
Martin Birkedal taler på Blåkors i Kristiansand
Hjertelig velkommen. Det blir tale fra Guds ord og informasjon om Noreas arbeid for å nå de unådde gjennom medier.
okt.
11
fr.
19:30
Norea-møter med Svein Anton Hansen
Sted: Misjonssalen Mandal. Møtehelg fredag og lørdag kl 19.30 samt søndag kl 17.00. Tema: "Hvordan fortelle om Jesus til mennesker i dag?"
okt.
13
sø.
19:00
Møte med Marie Lindland Hurdal Verk Fhs
Hjertelig velkommen til søndagsmøte på Hurdal Verk folkehøgskole. Det er Noreas ungdomsarbeider Marie Lindland som deltar. Kom og bli inspirert og informert om bl. a mediemisjon inn mot et av verdens mest lukkede land.
okt.
16
on.
19:00
Håpskonsert med Roald Arnesen m/team, Søgne
Hjertelig velkommen til en annerledes misjonskveld der du får mye herlig sang og musikk, vitnesbyrder og historier fra mennesker som har fått livende sine forandret og fått håp for evigheten gjennom mediemisjon. Roald Arnesen m/team bidrar. Sted: Misjonssenteret i Søgne (tidl Agderstrand)
okt.
18
fr.
Noreas inspirasjonshelg: Håp for unådde
Velkommen til inspirasjonshelg med Norea fra fredag 18. - søndag 20. oktober 2019! Du kan se fram til sterke møter med mennesker bak grensene som har tatt imot Jesus - gjennom radio, TV og internett, samt mennesker som står sentralt i arbeidet med å få evangeliet ut. Sentral-Asia og Øst-Afrika vil være blant områdene som står i fokus denne helga. Noreapastorene Asbjørn Kvalbein og Svein Anton Hansen bidrar med bibeltimer og andakter i løpet av helga. Du kan også glede deg musikk/lovsang ledet av Roald Arnesen, Elisabeth Lillebø Sæth og team. STED: Hamresanden Camping utenfor Kristiansand (overnatting) og Tveit menighetshus (møter, seminarer og annet program. Info om program og påmelding finner du ved å gå inn på noreabutikken.no, eller via å trykke på bildet øverst på norea.no Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på 38 14 50 20 eller post @norea.no.
okt.
19
lø.
19:00
Fri Hals bidrar på Reme bedehus på Lindesnes
Mannsgruppa Fri Hals bidrar med sang og vitnesbyd på møte på Reme bedehus på Lindesnes. Fri Hals er ambassadører for Norea og har et særlig ansvar for mannsarbeidet Troens menn. De har også gitt ut CD til inntekt for dette arbeidet. Den kan du få kjøpt på arrangementet.
okt.
22
ti.
19:00
Marit Veimo: Temakveld i Nordberg Menighet,Oslo
Kristen tro langs "Silkeveien. Marit Veimo og Merete Bøe, begge frivillige ambassadører for Norea, deltar på Temakveld i Nordberg menighet denne kvelden. Marit forteller fra Sentral-Asia med særlig fokus på Norea Håpets kvinner, og Merete Bøe spiller og synger. Arrangør er misjonsforeningen Konso. Adresse: Kringsjågrenda 1
okt.
23
on.
19:00
Noreamøte Vollen Misjonsforening, Tjølling
Hjertelig velkommen til misjonsmøte i Tjølling. Det er Roald Arnesen og Martin Birkedal fra Norea som er med denne dagen, og det blir både mye god sang og musikk, undervisning fra Guds ord og sterke historier fra vårt arbeid.
okt.
26
lø.
19:00
Seminar på Flekkerøy bedehus
Noreas Roald Arnesen har seminar om vårt arbeid inn i et svært lukket land i Asia. Han har nylig vært på besøk til dette området, og deler sterke opplevelser fra sin reise.
okt.
26
lø.
19:30
Misjonssalen i Oslo: Tale ved Marie Lindland
Ungdomsarbeider i Norea, Marie Lindland taler på denne ungdomsgudstjenesten i Misjonssalen i Oslo (Tullinsgate). Du er hjertelig velkommen!
nov.
2
lø.
19:30
Norea-møter med Svein Anton Hansen
Sted: Misjonshuset Kristiansand. Møtehelg. Lørdag kl 19.30, søndag kl 11.00
nov.
6
on.
19:00
Gjennestad vgs: Marie Lindland
Noreas ungdomsarbeider Marie Lindland er med på kveldsmøte på Gjennestad videregående skole i Vestfold denne kvelden. Hjertelig velkommen også til deg som bor i nærområdet. Hun vil gi oss et innblikk i ett av verdens mest lukkede land og hvordan vi kan drive misjon via medier her.
nov.
14
to.
19:30
Norea-møter med Svein Anton Hansen
Sted: Kvitsøy Bedehus.
nov.
14
to.
20:00
Tryggheim Vgs, Nærbø: Marie Lindland
Noreas ungdomsarbeider, Marie Lindland deltar på torsdagsmøte på Tryggheim vgs. på Nærbø. Kom og bli inspirert og informert om mediemisjon inn i ett av verdens mest lukkede land.
des.
10
ti.
11:00
Møte med Svein Anton Hansen
Sted: Misjonssalen Sandnes. Svein Anton deltar på Formiddagstreff, med info om arbeidet i et av verdens mest lukkede land.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å arrangere et Noreamøte

Vi kan sende deg informasjon etter behov, og svare på spørsmål du måtte ha.

38 14 50 20