Møter, konserter og arrangementer

Norea besøker både menigheter og skoler i Norge.
Vi forkynner Guds ord og forteller om prosjektene våre.
Denne oppgaven er ikke bare forbeholdt ansatte i Norea.

Kontakt oss på 38 14 50 20 eller på post@norea.no
om du vil ha besøk av oss eller ha et Noreamøte. 

juni
9
sø.
11:00
Pinse i sør
Flere tusen folkeslag har aldri hørt om Jesus. Mange av dem bor i utilgjengelige områder av verden, bak grenser som er stengt politisk, militært eller kulturelt. 7.–9. juni inviteres du til en stor felleskristen markering for unådde folkeslag. Norea Mediemisjon vil bidra med misjonsinformasjon om vårt arbeid i et stengt land i Asia på gudstjenesten kl 11, samt ha seminar om dette arbeidet kl 15. Vi vil også være tilgjengelig på stand. Du er hjertelig velkommen om du bor på Sørlandet.
juni
23
sø.
11:00
Martin Birkedal taler på Klepp stasjon
Velkommen til formiddagsmøte på bedehuset Betania på Klepp Stasjon. Martin Birkedal fra Norea taler.
juli
7
sø.
19:30
Støttekonsert med Sveinung Hølmebakk
Velkommen til konsert med Sveinung Hølmebakk søndag 7. juli klokka 19:30 på Justøyfamiliens bibelcamping utenfor Lillesand. Overskuddet av konserten går til Norea, og dette blir en kveld hvor du får anledning til å støtte flyktningbarn i Nord-Afrika og Midtøsten, og Noreas TV-partner, SAT-7. Billettpris er 250 kroner, og du får kjøpt billett i Noreas nettbutikk.
juli
21
sø.
Norea deltar på Fangekasa bibelcamping
Møt Norea på Fangekasa bibelcamping i sommer. Søndag 21. 7 blir det Håpskonsert med fokus på Håpets kvinner. Dette blir en annerledes konsertopplevelse: En musikalsk håpsreise hvor en gjennom musikk, historier og vitnesbyrd får høre hvordan Gud reiser opp kvinner, familier og lokalsamfunn og løfter dem fra mørke til lys i møte med Jesus gjennom Noreas kvinnearbeid Håpets kvinner. De som er med fra Norea er: Elisabeth Lillebø Sæth, Anne Birgitte Lillebø Bøe, Glenn Vorhaug og Merete Bøe. Mandag 22. 7 er Jostein Sæth mandagsgjest. Onsdag 24.7 vil Elisabeth Lillebø Sæth tale. Håper å treffe gode Norea-venner på Fangekasa!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å arrangere et Noreamøte

Vi kan sende deg informasjon etter behov, og svare på spørsmål du måtte ha.

38 14 50 20