Møter, konserter og arrangementer

Norea besøker både menigheter og skoler i Norge.
Vi forkynner Guds ord og forteller om prosjektene våre.
Denne oppgaven er ikke bare forbeholdt ansatte i Norea.

Kontakt oss på 38 14 50 20 eller på post@norea.no
om du vil ha besøk av oss eller ha et Noreamøte. 

Mar
30
Sat
Noreamøter i Trøndelag
Velkommen til Noreamøter i Trøndelag med forkynner og musiker Roald Arnesen. Lørdag klokka 19:30 blir det møte i Betania Ung Trondheim. Søndag klokka 11 blir det møte i Betania Trondheim.
Apr
4
Thu
Noreamøte på Gaupne bedehus
Martin Birkedal fra Norea besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april Det blir flere anledninger til å møte ham og høre om mediemisjon til stengte og unådde områder. Første møte blir på Gaupne bedehus i Gaupne - tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
Apr
5
Fri
Norea på Lyngmobasaren i Hafslo
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om mediemisjon til stengte og unådde områder. Fredag 5. april taler Martin på Lyngmobasaren i Hafslo. Tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
Apr
6
Sat
15:00
Noreasamling på Fjordly ungdomssenter
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Lørdag 6. april blir det samling på Fjordly ungdomssenter fra klokka 15:00. Velkommen!
Apr
7
Sun
Noreamøte på Volda bedehus
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Søndag 7. april blir det etter planen et Noreamøte på kvelden med Martin Birkedal på Volda bedehus. Tidspunkt kommer vi tilbake til. Velkommen!
Apr
7
Sun
11:00
Formiddagsmøte på Volda bedhehus
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder. Søndag 7. april deltar Martin på formiddagsmøtet i Ørsta/Volda Misjonsforsamling på Volda bedehus klokka 11. Velkommen!
Apr
9
Tue
19:00
Møte på Nordfjord folkehøgskole
Martin Birkedal besøker Sogn og Nordfjord i begynnelsen av april, og det blir flere anledninger til å møte ham og høre om misjon til stengte og unådde områder.
Apr
11
Thu
19:30
Noreamøte med Svein Anton Hansen
Velkommen til Noreamøte med Svein Anton Hansen på Gyland bedehus i Flekkefjord kommune, torsdag 11. april klokka 19:30.
Apr
13
Sat
20:00
Unges-samling, Vigrestad Misjonshus
Marie Hansen, som er ungdomsarbeider i Norea, taler på Unges-samling på Vigrestad Misjonshus denne kvelden. Velkommen skal du være!
Apr
14
Sun
11:00
Noreamøte med Svein Anton Hansen
Velkommen til søndagsmøte på Bjerkreim bedehus med Noreapastor Svein Anton Hansen, 14. april klokka 11:00!
Apr
17
Wed
10:00
Påskeleir på Bjorliheimen
Også i år ønskes du velkommen til påskeleir på Bjorliheimen, et høyfjellshotell midt i Reinheimen nasjonalpark midtveis mellom Dombås og Åndalsnes. Bjorliheimen ligger rett ved et alpinanlegg, med velpreparerte løyper og en skisesong som varer fra november og ut april. Du kan også se fram til undervisning ved Einar Krogedal og sang og musikk ved Torstein, Elisabeth og Helge Lindhjem. Norea Mediemisjon blir også i fokus denne uka, og Martin Birkedal medvirker. For mer info om påmelding og pris, kontakt Bjorliheimen: Tel: 47 907 70 319/ E-post: slianes@bjorliheimen.no.
Apr
26
Fri
Noreaseminar og håpskonsert
Norea medvirker på NLM region Vest sitt regionårsmøte i Bergen fra 26. - 28- april 2019. Vi skal holde seminaret "Med evig lys til mørkets rike" om radiomisjon til Nord-Korea. I tillegg skal vi ha håpskonsert. Dette blir en musikalsk håpsreise der du gjennom musikk, historier og vitnesbyrd får høre hvordan Gud flytter mennesker fra mørke til lys i møte med Jesus.
Apr
27
Sat
20:00
Møte på misjonshuset på Varhaug
Marie Hansen, som er Noreas ungdomsarbeider, taler på Vakru på misjonshuset på Varhaug, lørdag 27. april klokka 20:00. Håper vi ser deg der!
Apr
29
Mon
19:00
Undervisning på Logos Gandal, Ebeneser
Denne mandagskvelden har ungdomsarbeider Marie Hansen undervisning om mediemisjon på Logos Gandal, Ebeneser. Håper vi ser deg der!
May
12
Sun
11:00
Noreamøte med FriHals i Høvåg
Det blir Noreamøte på Høvåg bedehus med Roald Arnesen og Martin Birkedal fra Norea, og mannsgruppen FriHals, som har gitt ut albumet "Troens menn" til inntekt for Norea. Velkommen skal du være!
May
12
Sun
19:00
Noreamøte på Klepp
Martin Birkedal og Asbjørn Kvalbein fra Norea besøker Bore bedehus på Klepp søndag 12. mai klokka 19:00. Velkommen til Noreamøte!
Jul
7
Sun
19:30
Støttekonsert med Sveinung Hølmebakk
Velkommen til konsert med Sveinung Hølmebakk søndag 7. juli klokka 19:30 på Justøyfamiliens bibelcamping utenfor Lillesand. Overskuddet av konserten går til Norea, og dette blir en kveld hvor du får anledning til å støtte flyktningbarn i Nord-Afrika og Midtøsten, og Noreas TV-partner, SAT-7. Billettpris er 250 kroner, og du får kjøpt billett i Noreas nettbutikk.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å arrangere et Noreamøte

Vi kan sende deg informasjon etter behov, og svare på spørsmål du måtte ha.

38 14 50 20