Håpets kvinners inspirasjonshelg 24-26. april 2020:AVLYST
På grunn av den pågående situasjonen rundt Korona-viruset i Norge, er dessverre kvinneweekenden AVLYST. Vi er veldig lei oss for dette. Men vi vil arrangere weekenden igjen. Du som har meldt deg på, vil få igjen arrangementsavgiften fra tirsdag neste uke.

Ønsker du et pusterom, en helg til å løfte blikket og se hva og hvem du er i Jesus, og hva det vil si å være en håpets kvinne i din hverdag? Da er du hjertelig velkommen til inspirasjonsweekend for Håpets kvinner, Noreas kvinnearbeid.

Denne helgen får du blant annet møte Inja som er koordinator for Håpets kvinners arbeid i Nordøst-Asia, og forfatter, forkynner og pottemaker Rita Aasen blir med som forkynner. Det blir seminar med fokus på Håpets kvinner i Nord-Korea og Japan, bibelundervisning, samtaler, fellesskap og god sang og musikk.

Temaet for helgen er «Bak grensene». 

Når: Helga 24-26 april 2020

Hvor: Gimlekollen Mediesenter, Kristiansand. Stedet ligger i vakre omgivelser med et lite vann man kan gå tur rundt. Det går buss fra Kristiansand til Gimlekollen Mediesenter. Ved behov kan vi organisere transport. 

Pris: 950 kroner for helgen, og 650 kroner for dagsbesøk lørdag. Dette inkluderer alle måltider og en hyggelig velkomstgave. 

Overnatting: Det blir ikke overnatting organisert av Norea.  Der er flere hoteller å velge mellom i Kristiansand. Vi har avtale med Scandic Sørlandsparken for rabatterte priser. Oppgi Kode 10b i booking.  vi kan også tilby noe privat overnatting om noen skulle ønske det. 
 

Program:
Fredag:

17:00 Innkvarteringen starter
18:00 Middag
19:30: Kveldsmøte. Andakt ved Inja.
Etterpå samles vi i peisestua for snacks og blir kjent med hverandre

Lørdag:
09:30 Bønn og lovsang
10:00 Bibelundervisning v/Rita Aasen
13:00 Lunsj 
14:30: Seminar: Hva vil det si å være en Håpets kvinne? Seminar ved Eli Fuglestad.
15:30 Fri til å nyte naturen eller hvile/prat. Vi arrangerer en rusletur i vakre omgivelser for de som ønsker å gå på tur sammen. 
16:30: Fokus: Håpets kvinner Asia 
18:00 Middag
19:30: Håpskveld
Felleskap og snacks i peisestua

Søndag: 
09:30 Bønn og lovsang
10:00 Bibelundervisning v/ Rita Aasen.
11.30 jeg, frivillig?
12:30 Lunsj og avreise.

Alle møtene er åpne for alle kvinner, og du er hjertelig velkommen til å være med på ett eller flere møter, men da uten anledning til å kjøpe/få måltider. 

Hva er Håpets kvinner? 

Se videoen og bli litt bedre kjent med arbeidet. 

SPØRSMÅL OG SVAR

 

Hvem er med som ledere, sangere og talere?
Elisabeth Lillebø Sæth, Linda Torkelsen, Brit Kari Urdal, Aina Koland, med flere. Hovedtaler er Inja fra Sør-Korea og Rita Aasen.


Trenger jeg å være kjent med eller engasjert i Håpets kvinner for å komme?

Absolutt ikke. Her kommer kvinner som kjenner godt til arbeidet og andre som ikke har hørt om arbeidet før. Du vil få lære mer om Håpets kvinners internasjonale arbeid denne helgen, våre prosjekter og så videre. Men ikke minst ønsker vi at du skal bli oppmuntret til å være en håpets kvinne i din hverdag.


Hva er Håpets kvinner?

Håpets kvinner (tidl. Prosjekt Hanna) er Noreas kvinnearbeid. Håpets kvinner er en verdensomspennende bevegelse som ønsker å gi håp i Jesus til kvinner over hele verden og i alle generasjoner. Dette gjør vi gjennom radio og andre medier, forbønn og praktisk omsorg. Du kan lese mer om Håpets kvinner på vår nettside: http://norea.no/hva/prosjekter/haapetskvinner, skroll deg ned forbi bildene.

 

Jeg har allergier, hvordan kan dere legge til rette for meg?

Det er viktig at du gir beskjed i påmeldingen, eventuelt i egen mail der du gir beskjed om allergier. Slik kan vi legge til rette for at du får mat du kan spise.


Hvordan kommer jeg meg til Gimlekollen uten bil?

Du kan ta fly til Kjevik, eller tog eller buss til Kristiansand. Derfra går det buss til Gimlekollen. Vi kan også være behjelpelige med å organisere transport fra Kjevik. Send mail til oss på post@norea.no, så finner vi ut at det sammen. Her finner du bussruter til/fra Kristiansand til Gimlekollen: