Gi en gave
Kengo Imoto, Japan:

Kengo Imoto, Japan:

– Jeg har virkelig opplevd hvordan Herren kan helbrede

Kengo Imoto er en japansk mann som har vært psykisk syk og tatt medisiner i 20 år. Han bestemte seg for å begynne å følge Jesus, og 6. november 2021 ble han døpt. Da han tok fatt på sitt nye liv som kristen var han langtidssykemeldt på grunn av den psykiske sykdommen. Han forteller at han hadde ingen anelse om hva som lå foran, og at han på en litt klønete måte la veien videre i Guds hender.

Vi lar ham fortelle videre selv: – Fire måneder etter dåpen var jeg tilbake igjen i jobben som jeg aldri hadde tenkt å vende tilbake til. Jeg ble møtt av kalde blikk fra de rundt meg. Samtidig begynte jeg på Troens Menn-studiet, hvor jeg pugget bibelvers og hadde tid med Gud minst tre ganger i uka. Selv om jeg følte meg malplassert, ble bibelstudiet en emosjonell støtte for meg. Hver dag etter jobb kjente jeg på angst. Det å pugge bibelvers var både en formaning, men også en form for legedom for mitt engstelige hjerte. Tid med Gud ble den stunden der jeg kunne slappe av og sortere følelser, som utålmodighet og irritasjon. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hvordan Troens Menn-studiet har hjulpet meg, men jeg vet at jeg nå har klart å arbeide som før uten å være sykemeldt. Jeg har vært psykisk syk og tatt medisiner i 20 år, men nå lever jeg et normalt liv – uten medisiner. Jeg har virkelig opplevd hvordan Herren kan helbrede. Jeg håper at så mange som mulig faktisk kan få ta del i Herrens visdom og kraft gjennom Troens Menn.» 

Kengo er en av mange japanske menn som har fått oppleve Guds legedom og fornyelse gjennom bibelstudieopplegget Troens Menn. 12 samtalegrupper er for tiden aktive, og det betegnes som et lite mirakel i et samfunn der mennene i stor grad er fraværende i menighetslivet. Norea har de siste årene støttet dette arbeidet i Japan via vår samarbeidspartner TWR.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding