Gi en gave
Fra Yoshiki Shirahata, Japan:

Fra Yoshiki Shirahata, Japan:

– Jeg og kona mi krangler ikke så mye nå.

– Jeg begynte på Troens Menn-studiet etter at jeg forlovet meg med min kone for tre år siden. Jeg ble far i fjor. Jeg tenkte at disippelprogrammet var en mulighet for meg til å vokse i troen, som en mann som både er aktivt engasjert i menigheten og samfunnet. Det var veldig viktig for meg å være en del av dette, særlig under COVID da jeg ikke kunne gå i kirka hver uke. Selv om jeg er vant til å lese i Bibelen, var det litt vanskelig for meg å pugge bibelvers før hver leksjon.  

"Tid med Gud" har gitt meg muligheten til å reflektere over skriftsteder som jeg allerede kjenner godt. Jeg forstår også bedre nå hvordan mine brødre i gruppa tenker og føler. Det er utfordrende for meg å skulle fortsette med studiet ettersom arbeid og familie krever sitt, men jeg er takknemlig for at ting har blitt mer harmonisk på hjemmebane. Jeg og kona mi krangler ikke så mye nå, og jeg elsker henne høyt. Det er viktig at menn er mannlige, men på en god måte! 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding