Gi en gave
Oppmuntring: Ingen la merke til

Oppmuntring: Ingen la merke til

For mange år siden hadde en stor menneskemengde samlet seg utenfor et hotell i Glasgow, Skottland.

Et fotballag hadde vunnet en viktig kamp, og alle på gaten ropte og skrek av begeistring.

Samtidig smatt en liten, stillfaren mann inn i hotellet. Ingen kjente ham, ingen hyllet ham, folk flest kjente ikke ansiktet hans eller navnet hans. Men denne mannen hadde berget flere menneskeliv enn de fleste i sin generasjon. Han hadde drevet en intens forskning innen biologi, farmasi og botanikk. I 1945 hadde Sir Alexander Fleming fått Nobelprisen i medisin for å ha utviklet penicillin til medisinsk bruk. Slik kunne tusener helbredes fra lungebetennelse og en rekke av til den tid dødelige sykdommer.

Mengden hyllet et fotballag. Ingen hyllet en viktig livredder. Jeg synes det ligner litt på hvordan vi oppfatter verden. Vi fascineres av glitter og glans og jubelrop. Samtidig overser vi Guds store nåde og frelse. Vi er blinde for det underet som Guds kjærlighet er, hva Jesus har ofret for å frelse oss, og hvordan vi kan bli ledet av Guds Hellige Ånd i dag.

Be om at Gud løfter blikket ditt bort fra alt som er uviktig på lang sikt, og at du i stedet blir opptatt av at Kristus har frelst deg, og dette er en stor gave til deg, familien din, vennene dine. Å, om dere alle vil høre, tro og ta imot! Dere kan alle berges fra å gå fortapt ved innsatsen fra en eneste person – Jesus Kristus.

av Asbjørn Kvalbein

OPM809

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding