Gi en gave
Komme vekk fra bråket
Bildet er tatt av Gerhard Bögner/Pixabay

Komme vekk fra bråket

Når sjåfører blir stanset av politiet fordi de har kjørt for fort og brutt fartsgrensen, hender det at noen av dem kommer med originale unnskyldninger.

En pappa med seks barn i bilen fikk se blålyset i speilet og måtte trekke inn til siden. Selv om faren hadde prøvd å få barna til å være rolige, holdt de på å skrike og slåss om et eller annet. Da politimannen spurte om hvorfor mannen hadde kjørt så fort, sa den fortvilte faren: «Jeg prøvde bare å komme meg vekk fra alt dette.» Så pekte han på barna. Og politimannen godtok unnskyldningen med et smil.

Har du også av og til ønsket å komme deg vekk fra bråket som omgir deg, eller kanskje bråket som raser inni deg? David ble forfulgt av Saul og soldatene hans. I mange år levde han i usikkerhet, og det var uten tvil mye uro i tanke- og følelseslivet hos David. Men på denne måten ble han opplært av Gud til å møte trengsler, og han ble drevet til å be Gud om hjelp under alle forhold. Blant annet har han formet sin bønn på denne måten: «Vis din underfulle miskunn! Du frelser dem som flykter fra fiender og søker tilflukt ved din høyre hånd.» (Sal 17:7) Det beste du kan gjøre – under alle forhold – er å søke tilflukt til din himmelske Far i Jesus Kristus.

OPM782

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding