Gi en gave
For siste gang
Foto: Jasmin Ne/Unsplash

For siste gang

Hver eneste dag skjer det. Noen gjør et eller annet for siste gang. For siste gang går de i butikken, for siste gang snakker de i telefonen. For siste gang hører de evangeliet blir forkynt.

Du synes kanskje ikke det er hyggelig å bli minnet om det. Men slik er livet. Døden kan komme etter en hektisk sykdomsperiode, men kan også ramme fort og uventet.

Hva vil jeg da si hvis jeg nå snakker til en eller annen for siste gang? Da vil jeg si: Du er elsket av Gud. Da han sendte sin egen Sønn Jesus til verden, viste han at han ville ha nettopp deg som en av sine aller nærmeste venner. Er ikke nå tiden kommet for å vende seg mot ham og si: Takk, Herre Jesus, at du åpner himmelen og det evige livet for meg! Jeg vil tro på deg og følge deg gjennom de dagene og kanskje årene jeg ennå får.

Livet blir ikke fattig av et slikt ja til Gud. Da blir hver solnedgang en storslått hilsen fra din Far i himmelen. Regnbuen er et vitne om at Gud står fast ved det han har lovet. Et møte med kristne venner blir en liten forsmak på den store, hvite flokk vi skal være sammen med i det himmelske riket. Et godt måltid mat blir ikke selvsagt, men et tegn på at Far der oppe gir meg det jeg trenger.

Gjør deg klar til å møte din Gud. Han vil tilgi dine synder og dine nederlag, fordi Jesus har tatt det alt på seg. Jesus døde for deg, og sto opp igjen til et nytt liv for å gå foran. At han ble levende igjen, er en hovedsak i Bibelen og verdenshistoriens største hendelse. Det er et tegn på at livet fortsetter med Jesus. Tror du på ham, unngår du å gå fortapt for alltid.

«For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud reiste ham opp fra de døde, da skal du bli frelst.» (Rom 10:9)

OPM751

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding