Gi en gave
Tyrkia

Våre prosjekter i Tyrkia

 

Tyrkia

Tyrkerne er i dag blant verdens minst nådde folkegrupper.  For hver tyrker som har tatt imot Jesus som sin frelser, er det kanskje mer enn 10 000 tyrkere som ikke kjenner ham. Majoriteten av landets 83 millioner innbyggere hevder at det å være tyrker er ensbetydende med å være muslim. De fleste av dem vil synes at det er en fullstendig fremmed tanke å skulle lete etter religiøse sannheter andre steder enn i Koranen.

Gjennom støtten til radio- og TV-sendinger i Tyrkia bidrar vi til å bygge ned fordommer mot kristen tro. Vi gir kristne tyrkere opplevelsen av samhørighet med andre troende, og vi bringer det kristne budskapet ut til millioner av mennesker som ellers ikke ville hatt mulighet til å høre om den kristne tro. I Tyrkia har Norea to partnere, og bruker både radio og TV-programmer for å nå tyrkere med evangeliet.

Under kan du lytte til "Misjonspuls", som tar opp situasjonen i Tyrkia og hvordan Norea jobber i landet. Du hører Jostein Sæth og Roald Arnesen i samtale med Harald Endresen.

Bønn for tyrkia

Himmelske far, vi ber deg for det tyrkiske folk. Vi ber om at programmene på radio og TV vil være med og bryte ned fordommer mot kristen tro, og at mennesker må bli frelst. Vi ber også om større trosfrihet i landet. 

Aktuelt fra prosjektet
De gode gjerningers evangelium
Han står og ser ut over det som for bare noen timer siden var en moderne by med et yrende folkeliv. Nå ser området ut som en krigssone. Tallrike...
Les mer
Et håp stiger opp fra ruinene
Antakya ble hardt rammet av jordskjelvet i Tyrkia. Men radiosendinger gir håp.
Les mer
– Dere har vært mine...
Kristne radio- og TV-sendinger er med på å oppklare vrangforestillinger om kristen tro i Tyrkia.
Les mer
Tyrkias kristne røtter
I de første hundreårene etter Kristus ble det bygd tusenvis av kirker. De fleste av dem er forvitret.
Les mer
Hjelp til Tyrkia
Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.
Les mer
I apostlenes fotspor
Antiokia var byen der Jesu etterfølgere først ble kalt kristne. På den tiden lå byen i Syria. Nå tilhører den Tyrkia og nylig kunne vår...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding