Gi en gave
Tyrkia

Våre prosjekter i Tyrkia

 

Tyrkia

Tyrkerne er i dag blant verdens minst nådde folkegrupper. Ifølge Operation World bor det 163 000 kristne i Tyrkia, fra ulike nasjoner og kirkesamfunn, men kun om lag 7 000 tyrkere er evangeliske kristne. For hver tyrker som har tatt imot Jesus som sin frelser, er det kanskje mer enn 10 000 tyrkere som ikke kjenner ham. Majoriteten av landets 83 millioner innbyggere hevder at det å være tyrker er ensbetydende med å være muslim. De fleste av dem vil synes at det er en fullstendig fremmed tanke å skulle lete etter religiøse sannheter andre steder enn i Koranen.

Gjennom støtten til radio- og TV-sendinger i Tyrkia bidrar vi til å bygge ned fordommer mot kristen tro. Vi gir kristne tyrkere opplevelsen av samhørighet med andre troende, og vi bringer det kristne budskapet ut til millioner av mennesker som ellers ikke ville hatt mulighet til å høre om den kristne tro. I Tyrkia har Norea to partnere, og bruker både radio og TV-programmer for å nå tyrkere med evangeliet.

Under kan du lytte til "Misjonspuls", som tar opp situasjonen i Tyrkia og hvordan Norea jobber i landet. Du hører Jostein Sæth og Roald Arnesen i samtale med Harald Endresen.

Bønn for tyrkia

Himmelske far, vi ber deg for det tyrkiske folk. Vi ber om at programmene på radio og TV vil være med og bryte ned fordommer mot kristen tro, og at mennesker må bli frelst. Vi ber også om større trosfrihet i landet. 

Aktuelt fra prosjektet
I apostlenes fotspor
Antiokia var byen der Jesu etterfølgere først ble kalt kristne. På den tiden lå byen i Syria. Nå tilhører den Tyrkia og nylig kunne vår...
Les mer
Tyrkia:
For tiden ser jeg hele tiden på videoene dere publiserer på YouTube. Programmene deres hjelper meg til å holde ut selv om jeg er alene. Det som...
Les mer
Hilsen fra Ceyda
Hei! Jeg oppdaget sendingene deres for et par dager siden. Jeg trodde først at dere var en ny TV-kanal, men
Les mer
En kanal for Sannheten
For hver tyrker som har tatt imot Jesus som sin frelser, er det kanskje mer enn 10 000 tyrkere som ikke kjenner ham.
Les mer
-Nå vet jeg hva det betyr å...
-Jeg har tatt del i Jesu oppstandelse. Før kjente jeg ham ikke.
Les mer
Med Jesus til det tyrkiske folk
Manges øyne er rettet mot Tyrkia i 2017, og landet ble utsatt for et brutalt terrorangrep allerede på årets første dag. For Norea vil Tyrkia...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding