Gi en gave
Illustrasjonsfoto

Kristne radiosendinger

 

Målgruppe: Tyrkisktalende

Folketall: 85 millioner

Partner: Radio Petra / TWR

Prosjektperiode: 2023 – 2025

Årlig støtte: 300 000 kroner

Gjennom radiosendinger i seks av Tyrkias største byer vil vi i samarbeid med Radio Petra sende kristne radioprogrammer som når opp mot 14 millioner mennesker. Det er mange myter og misforståelser om den kristne tro og om kristendommen i Tyrkia. I disse radioprogrammene vil grunnleggende kristne sannheter presenteres på en kulturelt sensitiv måte slik at tyrkerne forstår at kristendommen ikke er en vestlig religion som ikke angår dem. Kvinnerettede programmer og vitnesbyrd fra troende vil være viktige prioriteringer. Radioprogrammene vil gå på lufta flere ganger i uken.

Tyrkia er fortsatt regnet for å være ett av de aller minst nådde landene i verden. Mange av menighetene som finnes, er huskirker og består stort sett av 30-50 medlemmer, i følge våre partnere.

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding