Gi en gave
Bønn for Midtøsten, Nord-Afrika og Sentral-Asia
Pexels/Keira Burton

Bønn for Midtøsten, Nord-Afrika og Sentral-Asia

Kjære bønnevenn!

Jeg håper du har hatt en god sommer, om den har vært regntung og våt eller varm og tørr! Jeg tror nok historien skriver seg litt forskjellig, alt etter hvor vi har vært i sommer. Og slik er det jo i livet også. Vi har alle vår hverdag der vi er med oppturer og nedturer. I tider som skifter, med utfordringer og gleder, kan vi vite at Gud er uforanderlig, klippen. “Om kropp og sjel forgår, er Gud for evig min klippe og min del” (Sal 73,26). I Håpets Kvinner fortsetter vi forbønnstjenesten. Jeg håper du blir inspirert til forbønn av disse korte sammendragene arbeidet fra Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika:

Sentral-Asia: Undervisningen i programmene er tydelig bibelsk fundert og tar opp temaer tilpasset kvinners utfordringer i Sentral-Asia. Oppmuntrende tilbakemeldinger viser at lytterne tar imot budskapet om at kvinner som slipper Kristi fornyende kraft inn i livene sine, kan forandre neste generasjon.

Midtøsten: Den arabiske verden, som består av 22 land, kommer dårlig ut når det gjelder kvinners rettigheter. Teamet vårt når ut til arabiske kvinner gjennom radio/ podkaster, samtaler, bruk av apper og sosiale medier. På Facebook har de 130 000 følgere, og hvert innlegg når ut til mellom 25 000 og 85 000. Teamene har kontakt med mange, og hjelper kvinner til å anerkjenne sin verdi i Jesus Kristus og å leve liv med håp. Programmene spesialiserer seg på innhold som hjelper kvinner sosialt og åndelig og lærer kvinner hvordan de kan gjøre en positiv forskjell i hjem og samfunn.

Nord-Afrika: Programmene er produsert på kabyl. Det er fokus på oppfølging og mye positivt engasjement hos lytterne. Men det er også store utfordringer og enormt stress. Kristne og de som mistenkes for å være med på kristent arbeid blir utsatt for overvåkning og forfølgelse.

Be om Guds beskyttelse på både teamene våre og de som lærer om Jesus i hele denne regionen.

I høst skal Norea Håpets Kvinner være med på tre konferanser:

14.-16.oktober:  Kvinnestevne på Misjonssenteret i Vestre Jakobselv i Finnmark. Fra Norea er det Eli Fuglestad, Elisabeth L Sæth og Anne Birgitte L Bøe som blir med.

20-23.oktober: Norea Håpets Kvinner er med som innbyder til konferansen "Oppreist", årets store "damefest" på Oslofjord Convention Center. Vi skal blant annnet ha et seminar og stå på stand, og være sammen med kristne søstre fra mange sammenhenger. Informajon og påmelding finner du her.

4.-6. november: Norea Mediemisjon inviterer til sin årlige Mediemisjonskonferanse. Spennende gjester, temaer og fokus på unådde. Les mer på norea.no

 

Varm hilsen fra Elisabeth Lillebø Sæth, koordinator for Norea Håpets Kvinner.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding