Gi en gave

Håpets Kvinner i Usbekistan og Turkmenistan

Målgruppe: Innbyggerne i Turkmenistan og Usbekistan

Folketall: 35 millioner

Prosjektperiode: 2023-2025

Partner: TWR

Årlig støtte: 350 000 kroner


Norea samarbeider med Trans World Radio (TWR) om å produsere og sende det kristne radioprogrammet Håpets Kvinner på turkmensk og usbekisk. Programmene er spesielt rettet mot kvinner, men erfaring viser oss at det også er mange menn som lytter til disse sendingene.  Serien har form som en dialog mellom to kvinner, og tar opp temaer som berører helse og hverdagsliv. Bibelske sannheter preger samtalen, og programmet er til stor trøst for lytterne. Gjennom programmene ønsker vi å gi lytterne gode råd for å takle livet – og håp om et evig liv ved troen på Jesus Kristus. Det blir laget programmer på alle disse språkene.

Den lokale lederen for prosjektet fortalte nylig om en ung enslig mor som hadde tatt kontakt. Han hadde fortalt den unge kvinnen at Gud elsker henne, og at han sendte sin egen sønn til jorden for å dø i hennes sted. Kvinnen begynte å gråte da hun hørte dette. – Er det virkelig sant, hulket hun, – at Gud elsker meg, akkurat slik som jeg er? Programmene blir også gjort tilgjengelige for lokalbefolkningen via MP3-spillere, Internett, en app for smarttelefoner, SD-kort, USB-pinner og CD-er. Dette arbeidet betales av gaver fra Noreas givere. Du kan gi en gave ved å trykke "gi en gave" øverst på siden. Ønsker du å gi konkret til kvinnearbeidet vårt i Sentral-Asia, kan du betale inn til bankkonto og merke gaven "Håpets Kvinner Sentral-Asia".

Under kan du se en video fra en av programlederne for programmet, og lære mer om Håpets Kvinner.

"Anna" fra Sentral-Asia forteller:

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding