Gi en gave
–Du er ikke alene.

–Du er ikke alene.

Suzana og Domenika fra Albania forteller:

Suzana: “Håpets Kvinner-programmet “Du er ikke alene” har hjulpet meg mye. En venn jeg nylig ble kjent meg sendte meg lenke til programmene via telefonen. Jeg har lyttet siden, og det har hjulpet meg mye. Jeg har en datter med autisme. Hun er nesten 18 år. Det er veldig krevende å takle henne. Vi går ikke til behandling. Det har vi ikke råd til. Programmet har hjulpet med til å forstå at jeg ikke er alene og at Gud er med meg. Jentene i programmet har vært så gode mot meg, spesielt da landet var nedstengt i karantenen. De kom med mat til meg da eneste maten jeg hadde var vann med sukker i. De har også oppmuntret meg til å lese i Bibelen og gå i en kirke. Gud velsigne dere.

Domenika: Takk for at dere er som en søster for meg. Jeg er alenemor med to døtre. Under nedstengingen av landet endte jeg opp med ingenting å spise. Jeg tok mot til meg og ringte dere. Dere hjalp meg med en gang. Jeg fikk nok mat i hus til å klare meg gjennom denne tiden. Jeg lyttet hele tiden til programmene deres da jeg ikke kom meg på arbeid. Jeg lytter fortsatt til programmet «Du er ikke alene» nesten hver dag. Jeg har også begynt å studere Bibelen med en fra Håpets Kvinner-teamet, og vi har begynt å lære bibelvers utenat.

Les mer om Håpets Kvinner i Albania her.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding