Gi en gave
-Jeg tar imot Jesus

-Jeg tar imot Jesus

Jeg begynte å følge dere på sosiale medier og leste alt dere la ut, og hørte på radioprogrammene.

En dag var det som noe falt på plass i meg, og jeg kunne kjenne håpet som Issa (Jesus) sier Han kan gi – ja, det er faktisk noe jeg også kan få! Så jeg skriver for å spørre om dere kan hjelpe meg med å få dette håpet»?

Håpets Kvinner-teamet veiledet Fatima over chat i lang tid. De lærte henne om Guds ufattelige kjærlighet til henne som ledet Jesus til korset for hennes skyld. Hun lærte om hvordan hun har fått frelse gjennom Jesu død for vår skyld. Fatima fikk høre om hvor verdifull hun var i Jesus, og de snakket om hvordan man lever det kristne liv, sammen med Herren til vårt beste og til hans ære!

Fatima: “Jeg tar imot det håpet Jesus har for meg! Jeg vil, og ber han om å ta bort mine synder og jeg vil at han skal fikse meg på innsida og jeg tror at gjennom han er alt mulig! Takk for at dere har gitt meg Jesus! Jeg føler meg så lite verdig, men jeg er så utrolig takknemlig for at han tar imot meg! Er det ok at vi holder kontakten framover? Jeg trenger dere! Jeg trenger at dere går sammen med meg denne utrolig vanskelige tiden.”

Fatima kommer fra Egypt og det er vår partner, TWR Håpets Kvinner i Midtøsten som har delt dette med oss.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding