Gi en gave
- Dere er et fyrtårn av håp
Pexels/Keira Burton

- Dere er et fyrtårn av håp

Jeg bor i et Libanon, et land oppslukt av fortvilelse og nød. Jeg har så lyst til å nå dere med en stor takk for det arbeidet deres betyr for meg. Radioprogrammet Håpets Kvinner har vært og er en kilde til trøst og styrke for meg. 

Jeg følger dere på sosiale medier og leser alle innleggene dere legger ut. Jeg lytter også til alle radioprogrammene. Spesielt da jeg gikk gjennom en særlig vanskelig tid i livet mitt, opplevde jeg at budskapet dere delte rørte meg på en helt spesiell måte. Det føltes som om Jesus Kristus selv talte til hjertet mitt. Han ble min tilflukt og følgesvenn. Hans nærvær har gitt meg forsikring om at jeg kan henvende meg til ham når som helst, og at han alltid vil være der for meg. 

Håpets Kvinner har spilt en viktig rolle i min åndelige reise. Gjennom dere har min tro blitt gjenopprettet og fortsetter å vokse seg sterkere. Inspirert av min egen erfaring har jeg begynt å dele videre på sosiale medier det jeg har fått fra dere. Mange av mine kontakter lytter nå til Håpets Kvinner-programmene, og får trøst og håp. 

Jeg vil så gjerne få takke hver og en av dere for at dere er der for meg. Takk for at dere er et fyrtårn av håp som løfter vår sjel til Herren. Deres arbeid berører livene til utallige kvinner, bringer lys til deres mørkeste øyeblikk og gir et glimt av håp midt i vanskelighetene de møter. 

Jeg ber om at Jesu kjærlighet skal fortsette å spre seg til kvinner i hele Midtøsten gjennom det arbeidet dere gjør.

– Amal, en Håpets Kvinner-lytter i Libanon.

Kilde: TWR Women of hope

Illustrasjonsfoto

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding