Gi en gave
Foto: Forbedere i Albania
Foto: Forbedere i Albania TWR Albania

To i Albania om Håpets Kvinners bønnekalender:

I 20 år har vi hatt anledning til å dele evangeliet med albanske kvinner gjennom radio og bønn.

Radioprogrammene Håpets Kvinner har en sosial profil, og gir praktiske råd og veiledning. Samtidig er sendingene med på å styrke troen på Jesus. Dette er viktig, ettersom folke-islam er i vekst i Albania, og evangeliet er ukjent i mange områder. Man regner at det er 0.6% evangeliske kristne i Albania. Mange er førstegenerasjons kristne. Her deler to kvinner fra en menighet i byen Bilisht hva bønnekalenderen betyr for dem:

Linda: -Det er tider i livet jeg ikke vet hvordan jeg skal be for meg selv og andre. Derfor bruker jeg bønnekalenderen. Den hjelper meg masse.

Juli: - Bønnekalenderen er så viktig for meg. Gjennom den lærer vi om hvordan andre kvinner har det. Den hjelper meg til å bli mer takknemlig for min egen situasjon og levevilkår. Noen ganger har vi lett for å tenke at livet utenlands er så mye bedre, og at om vi hadde flytta ut av Albania hadde livet vært lettere. Men jeg ser at kvinner over hele verden strever med de samme tingene som jeg gjør.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding