Gi en gave
Saida fra Marokko:
Unsplash/Blake Dunn

Saida fra Marokko:

Saida søkte det okkulte, og trodde hun kunne finne styrke og kraft i svart magi fra Koranen.

Ifølge henne selv hadde dette ført til at ansiktet hennes ble vansiret. Hun kom over Håpets Kvinner på internett. Der leste hun med undring alt hun kom over, og lyttet til podkastene. Ordene var fremmede for henne: Fred, kjærlighet, tilgivelse, forsoning, godt selvbilde. Saida skrev en ærlig melding der hun forklarte hvordan hun pleide å gjøre magi, og at hun ønsket en vei ut. Da Saida fikk svar fra oppfølgingsteamet, svarte hun: –Jeg trodde aldri dere ville skrive tilbake til en ond person som meg. Hun fortsatte å fortelle at hun føler seg kvalt av synd.

Etter flere samtaler sendte Saida følgende melding: -Det ser ut til at din Herre Jesus er mektig! Jeg er ikke helt sikker på hvordan det skjedde, men jeg tror at Jesus har helbredet meg. Jeg har bedt om at han ville sette meg fri fra mine onde veier og synder, og det føles som om båndene som holdt meg fast er borte. Jeg er fortsatt redd for konsekvensene av det jeg har gjort. Likevel vet jeg at hvis dere lærer meg om Kristus og hans veier, vil jeg få det bra. Jeg vil fortsette å lese og lytte til det dere legger ut. Jeg er så utrolig takknemlig.

Kilde: Håpets Kvinner Midtøsten

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding