Gi en gave
illustrasjonsfoto
illustrasjonsfoto Unsplash/Blake Dunn

- Jeg har møtt min himmelske far

En 17 år gammel jente kom over Håpets Kvinner-programmene og delte med oss hva hun går gjennom. Hun har blitt holdt fanget innendørs av sin mor og onkel.
De tvang henne til å slutte på skolen, og planlegger at hun skal gifte seg med en eldre mann. Faren hennes døde for lenge siden, og hennes mor og onkel ønsker å «bli kvitt» henne. De har sagt til henne at hun er en byrde, og at hun trenger å bli giftet bort til en eldre mann. Hun tok kontakt med oss og bad om råd.

Vår rolle ble å oppmuntre henne, og utruste henne til å stå imot dette tvangsekteskapet. Vi bad sammen med henne for å hjelpe henne til å se Jesus gjennom alt dette som skjedde.
Vi har hatt kontakt med henne i to måneder nå, og deler her med dere noen av utsagnene hennes:

«Jeg har mistet min jordiske far, men dere hjalp meg til å finne min himmelske Far og han er i stand til å redde meg. Jeg vet nå at jeg har en ordentlig familie som elsker meg og ber for meg. Takk til dere i Håpets Kvinner. Selv om jeg frykter morgendagen, føler jeg meg bedre rustet til å møte det som måtte komme fordi Jesus er med meg. Han har gjort mirakler tidligere og jeg tror Han vil gjøre mirakler med meg selv om jeg blir presset til å gifte meg. Vær så snill å be for meg. Jeg stoler på at dere ber»

Kilde: TWR Håpets Kvinner Arabisk.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding