Gi en gave
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Pixabay

Troens Menn

"Fullfør løpet, bevar troen" er mottoet for Troens Menn, et unikt arbeid som Norea har lansert for menn i Norge. Gjennom bønn og radio vil Norea utruste menn til å bli det Gud har kalt dem til.

Det er et desperat behov i den kristne kirke for menn som tar sin åndelige lederrolle på alvor. Menn trenger coaching, oppmuntring og disippeltrening. Det kan de få gjennom Troens Menn, et arbeid som opprinnelig ble startet av TWR, Noreas partner. Norea lanserte arbeidet her i Norge med mannsmøte på Nedenes bedehus i forbindelse med Noreas 60-årsjubileum 21.- 24-oktober 2016. Sveinung Hølmebakk holdt konsert, og grunnlegger av Troens menn, Edmund Spieker, stod for inspirasjon.

Verden over får menn hjelp til å være Jesu disipler. Her i Norge vil Norea hver måned sende ut en gratis bønnekalender med emner relatert til menns ansvar, rundt eksempelvis familie, økonomi og tro. Vi vil også gi veiledning gjennom radioprogram/podcaster som blir tilgjengelige på nett.

Daglig leder i Norea, Per Birkeli, forteller mer om hvorfor han tror dette initiativet er viktig også i Norge.

– Vi har forsømt oss; vi har kommet til et punkt der vi ser på arbeid som mer nyttig enn bønn. Realiteten er nok det stikk motsatte. Er det noe vi trenger i Norge, så er det en bønnevekkelse. I mange sammenhenger er det sånn at man snakker om bønn eller leser bøker om bønn, men man ber ikke. Jeg tror det er her kampen står, sier Birkeli.

– Gjennom Troens Menn kan vi løfte fram verdien av bønn. Kanskje dette kan bidra til å foradre Norge på sikt. I bønn finnes det en sprengkraft som vi ikke aner rekkevidden av, konstaterer Birkeli.

Forbildet for Troens Menn er Jesus Kristus, den største av alle menn. Han elsket betingelsesløst, tjente ydmykt, adlød sin Fars vilje og ofret seg selv for å gi evig glede og frelse for alle som tror. Norea ønsker å styrke menn i troen, slik at de med Guds hjelp kan ta på seg ansvaret Han har gitt dem, både for familie og andre.

Kontakt Norea på 38 14 50 20, eller på post@norea.no dersom du ønsker å bli med i Troens Menn. Du vil få tilsendt en månedlig bønnekalender gratis. Kanskje er det akkurat dette du eller din mannsgruppe trenger for å fullføre troens løp? Du kan også lese mer om undervisningsopplegget til Troens Menn her.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding