Gi en gave
Norea-apper

Norea-apper

En app er et dataprogram spesielt utviklet for mobiltelefoner. Norea har laget to apper med mange ressurser tilgjengelig.

Den ene appen har fått navnet Mediemisjon. Her er det aller meste av Noreas ressurser som filmer, andakter, sanger og nettradio samlet på ett og samme sted - med et oversiktlig og tilpasset design. Appen vil gjøre det lettere å finne fram i alt det vi har å tilby av ressurser. Har du med deg telefonen, har du eksempelvis alltid tilgang til vår nettradio. Aller øverst i appen ligger dagens bønn, og vi er takknemlige for alle som vil stå med oss i forbønn for arbeidet med å spre evangeliet.

Den andre appen heter Good News. Dette er en hjelp til deg som ønsker å dele evangeliet med våre nye landsmenn. Den har fått tilnavnet Medvandrer-app, noe som indikerer at den er en ressurs for alle som gjerne vil gå et stykke vei sammen med noen fra en annen kultur. I appen finnes også lyd- og videoressurser på tre ulike språk: somali, farsi og arabisk. Det bor i dag ca 175 000 mennesker i Norge som har bakgrunn fra disse språkgruppene.

Begge appene kan du laste ned fra App-store eller Play-butikk.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding