Gi en gave
Håpet om nåden
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Håpet om nåden

"Spenn derfor beltet fast om livet, vær våkne, beredt i tanke og sinn! Sett håpet fullt og fast til den nåde som dere skal få når Jesus Kristus åpenbarer seg." 1. Pet. 1, 13 

Syns du at verden går av hengslene? Lurer du på hvordan du skal klare deg til vinteren? Eller håper du på en normal hverdag igjen og et liv slik vi kjente det før? Før korona, før prisøkning, strømkrise, krig og rykter om krig? Det er en berettiget uro. Mye er usikkert, og mye er rokket ved (Hebr. 12, 26-27). Det er en viktig påminnelse om at dette er en midlertidig verden, et midlertidig hjem! Vi som tror på Jesus, har noe mye bedre i vente der framme!

Peter ber oss sette vårt håp fullt og fast, 100 %, til det evige liv som venter oss hjemme hos Gud! Det er det som er den kristnes håp og mål, ikke å få et bedre liv her på jord. Morgendagen og framtida har Gud kontroll på. Han rokkes ikke! Han vet nøyaktig hva som venter, og Han har lovet å være med oss hver eneste dag. Ja, la oss ta til oss Peters formaning i dag, om å spenne beltet fast om livet, liksom rette oss i ryggen, være våkne og sette håpet fullt og fast til Jesus og når Han åpenbarer seg. Det kan gi nytt mot og ny styrke til å møte dagen i dag!

Av Eli Fuglestad

 

TFT593

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding