Gi en gave
Den viktige tilgivelsen
Kelly Sikema/Unsplash

Den viktige tilgivelsen

"Du har reddet min sjel fra ødeleggelsens grav. For du har kastet alle mine synder bak din rygg." (Jes 38,17b)

Tenker vi over hvor stor og viktig tilgivelsen er? Alt står og faller på den! "Salige er de rene av hjertet, for de skal se Gud." sa Jesus (Matt. 5, 8). Til disiplene sa Han senere, at "dere er alt rene på grunn av det ord jeg har talt til dere." (Joh. 15, 3). Og da Han ville vaske føttene deres, forklarte Han det med at "Den som er badet, er helt ren og trenger bare å vaske føttene." (Joh. 13, 10).

Å ta imot Jesus som Frelser er å bli badet. Da blir vi fullstendig renset i blodet fra Golgata. Vi blir en ny ren skapning, sier Bibelen (2. Kor. 5, 17-19). Å vaske føttene er den daglige tilgivelsen. Det er som å bo i en landsby uten vann og så finne en kilde, det blir et helt anna liv! Dagliglivets strev kan jevnlig vaskes vekk. Gud tilgir syndene våre, vasker dem vekk og ser dem aldri mer! Og vi får se Gud! Så kan du få hvile i det i dag, at dine bekjente synder, de er vekke for alltid!

av Eli Fuglestad

TFT420

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding