Gi en gave
Å være en oase
Foto: Christin Hume/Unsplash

Å være en oase

"Herren skal alltid lede deg og mette din sjel i det tørre landet. Han skal styrke kroppen din så du blir som en vannrik hage, en kilde der vannet aldri svikter." Jes 58,11 

Oi, en vannrik hage i et tørt land! Det vekker oppsikt og vitner om en usynlig kilde. Landet er like tørt, men midt i dette tørre er det altså noe som lever og bugner. I en tidligere oversettelse stod det: Han skal gi deg nye krefter. På engelsk står det at du skal få "strong bones", altså en sterk grunnstamme. Og det er nettopp det som skjer når Herren får virke i livene våre! 

 Vi blir kanskje ikke fysisk friske, men vi får en sterk grunn som holder oss oppe. Herren gir oss stadig nye krefter (Jes. 40, 29-31). Helligånden er den usynlige kilden som aldri går tom (Joh. 7, 38-39). Og jommen skal vi ikke bugne av håp også! Som det står i Romerne 15: "Måtte håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan bli rike på (bugne av) håp ved Den Hellige Ånds kraft." (v. 13). Jeg ber om at du må få kjenne det og oppleve det, at du blir styrket om alt rundt deg er tørt. At du kan få være en sånn oase midt blant de du har rundt deg, som vitner om liv og overflod!

av Eli Fuglestad

 

TFT581

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding