Gi en gave
Kristus lever i meg!
Foto: Christin Hume/Unsplash

Kristus lever i meg!

"Det livet jeg nå lever som menneske av kjøtt og blod, det lever jeg i troen på Guds Sønn, som elsket meg og ga seg selv for meg." (Gal 2,20)

Paulus hadde et anna liv før, forteller Bibelen (Apg. 26, 4-11). Noe skjedde. "Jeg er korsfestet med Kristus; jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg." forklarte Paulus (v. 19-20). Jeg har tenkt at Paulus var i en særstilling, hans liv og mitt er ikke sammenlignbart.

Men plutselig slo det meg; Kristus lever i meg også! Det livet jeg lever i dag, lever jeg i troen på Jesus. Hverdagslivet med arbeid, aktiviteter, valg jeg tar - alt springer ut av livet med Jesus. Om igjen og om igjen blir egenviljen korsfesta, og Jesus får påvirke. Paulus var ikke noe supermenneske. Det står i Bibelen at han måtte lære (Fil. 4, 12), han var både svak, redd og skjelvende til tider (1. Kor. 2, 3). Han kjempa med både vilje og uvilje (Rom. 7, 15+19). Akkurat som jeg. Men takk til Jesus som elsker oss! Han lever i oss og sammen med oss! Det ER et nytt liv! Lever du også et nytt liv i Jesus i dag?

av Eli Fuglestad

TFT343

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding