Gi en gave
Iran

Iran

Målgruppe: Farsitalende
Folketall: 82 millioner i Iran, men det finnes også flere iranere i utlandet.
1.19 % evangelisk kristne
Partner: SAT-7
 

Det er ikke veldig godt nytt det som kommer ut fra Iran i nyhetsbildet om dagen. Krig og rykter om krig, en hardt prøvet befolkning, og forfølgelsen av kristne har vært ganske ekstrem i mange år. Som aldri før trenger dette folk å bli kjent med Fredsfyrsten. Vi takker Gud for at han lar en stor vekkelse gå over dette prøvede landet i vår tid. Kristne TV-sendinger er et svært nyttig verktøy for denne vekkelsen som pågår.
 

Norea samarbeider med Sat-7 Pars, som deler de gode nyhetene om Jesus til mennesker som mangler håp og kjenner seg maktesløse, til millioner av seere i Iran, Tadsjikistan og andre farsitalende land i Europa og Asia. 

Mer enn 60% av Irans befolkning er under 30 år. I mai 2017 fikk SAT-7 PARS som den første og eneste kristne TV-kanalen sendetid på en ny satellitt, Yasat, i tillegg til den de allerede var på fra før. Dette har åpnet dørene slik at sendingene også kan sees i Afghanistan. I dette Noreabladet kan du lese mer om vårt arbeid i Iran.

Om du ønsker det, kan du lese mer om Sat-7 Pars på engelsk, her, samt se denne filmen om arbeidet. Den er også på engelsk. Lenger ned på siden finner du også et program fra Norea-TV som setter fokus på vårt tv-arbeid i Iran.
 

 

Bønn for Iran 

Gode Gud, vi ber for Iran. Vi ber om at de kristne tv-sendingene kan få være en kilde til tro, og styrke de få kristne som er der. Vi ber også for de mange iranerne som har flyktet fra regimet og som befinner seg blant annet i Norge. Måtte de møte deg her.

Norea-TV fra Iran:
Aktuelt fra prosjektet
Mange iranere tar imot Jesus
I løpet av de siste tre årene har SAT-7s persiske kanal hatt en oppmuntrende økning i antall seere, og de mottar nå også respons fra Afghanistan.
Les mer
TV-seer "Donya"...
– Jeg hilser alle i min kjære TV-kanal SAT-7 PARS. Tusen takk for programmene dere sender!
Les mer
En TV-seer fra Afghanistan...
– Jeg har forsket på religion og liker å lese bøker, men jeg har aldri opplevd lykke i livet mitt. Jeg var med i ekstremistgruppe, men skilte...
Les mer
"Afsoon" fra...
– Selv om jeg hadde mann og barn opplevde jeg at livet mitt ikke hadde noen mening eller verdi. Jeg følte meg utrygg, usikker og alene.
Les mer
"Mona" fra Iran...
– Troen min har blitt styrket i løpet av den siste tida.
Les mer
Møter Jesus i sin egen stue
– I mange år levde jeg i et dypt åndelig mørke, men en dag fant jeg ved en tilfeldighet TV-programmet deres. Det jeg fikk se og høre tente en...
Les mer
-Gud snakker til meg gjennom dere
Det siste året har jeg hatt stor nytte av deres sjelesorg og veiledning om ulike tema.
Les mer
Rademan fra Iran
En viktig del av arbeidet til Noreas TV-partner i Iran, Sat-7 Pars, er å oppmuntre seere gjennom kontakt på sosiale medier:
Les mer
Ikke lenger redd for å dø
– Jeg har vært livredd for å dø, for jeg har aldri vært sikker på at jeg har gjort mange nok gode gjerninger til å komme til Paradis. Nå...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding