Gi en gave
Takk for at dere ber for kvinner med konkrete utfordringer. Jeg er en av disse kvinnene som dere ber for.

Hva er Håpets Kvinner? Les her

Last ned bønnekalenderen for juli:

klikk her for å laste ned som folder.

Klikk her for å laste ned som leservennlig dokument.

***

Last ned bønnekalenderen for august:

klikk her for å laste ned som folder.

Klikk her for å laste ned som leservennlig dokument.

Bønnekalender juli og august 2021
Kjære bønnevenn. Håper du har det godt, og at du denne sommeren får møte noen du ikke har sett på lang tid

Denne pandemien har holdt mange av oss borte fra de vi er glade i. Men selv om det har vært tøft, har jeg også innsett enda mer de mulighetene media og digitale plattformer gir, både når det gjelder å ha kontakt med slekt og venner, og det å lytte til Guds ord. Håpets Kvinners radioprogrammer har fortsatt med uforminsket styrke og blitt sendt til kvinner i f. eks Nord-Korea, Usbekistan, Zanzibar og Midtøsten. I og med at mange har vært mye hjemme, har også enda flere oppdaget programmene og postene på sosiale medier. Guds ord når ikke tomt tilbake, heter det. Det skal vi få fryde oss over, også i denne tiden.

Selv om det er sommer, fortsetter vi vår forbønnstjeneste. I juli ber vi for ekteskap, familier og aleneforeldre. I august er temaet «forsoning og enhet».
Peggy Banks er internasjonal leder for Håpets Kvinner. Hun skriver dette om temaene for de neste månedene: – Livet er kaotisk, forhold er kaotisk. Tider med stress kan gi store belastninger på forhold. Vi ender opp med å såre hverandre og ødelegge fellesskapet som vi har jobbet så hardt for. Alt som skjer rundt oss, distraherer oss; Det være seg sosiale medier, det vi ser på TV, eller alvorlige ting som pandemien. Fiendens angrep skaper splid i menigheter. Behov og forventninger som ikke blir sett og oppfylt, skaper splittelse i ekteskap og vennskap. La oss de to neste månedene be og arbeide sammen om å leve i fred og forsoning. La bønnene våre gå opp til Gud i det vi forplikter oss på å være kjærlige, tålmodige og snille mot hverandre. La oss leve på en slik måte at andre blir dratt mot dette nye livet når de ser at vi tjener hverandre i våre familier, lokalsamfunn og menigheter.

Tusen takk for at du er med og ber.

Husk at du også finner dagens bønn på Håpets Kvinners Facebook-gruppe.

Vennehilsen fra Elisabeth Lillebø Sæth, koordinator for Norea Håpets Kvinner.

Jane Soudi fra Zanzibar anbefaler bønnekalenderen fra Håpets kvinner

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding