Last ned bønnekalenderen for november klikk her

Takk og lovprisning

Takk og lovprisning

I november takker vi Gud for alt han gjør for kvinner verden over - gjennom Håpets kvinner.

I 21 år har Håpets kvinner satt fokus på smerten og traumene som kvinner verden over bærer på, hver eneste dag. Kvinner blir marginalisert av kulturer, familier og religioner, og de får høre at de ikke er verdifulle. Vold i hjemmet, tvangsekteskap, analfabetisme, polygami og mangel på helsetjenester fører til bunnløs fattigdom. I en verden preget av synd trenger kvinner å høre at Gud ser dem og bryr seg om dem.

I Salme 34,18 står det: «De rettferdige roper og Herren hører, av alle deres trengsler frir han dem ut. »

Vi takker Gud for at vi får være del av det han gjør. Budskapet er klart: Kristus har kommet til oss med sin omsorg, kjærlighet og håp for dem som er knust og misbrukt. For et fantastisk budskap å formidle til kvinner som desperat trenger en frelser!

Vi priser Gud for at kvinner kan kjenne på en fred når de deler byrdene sine med hverandre og er med og be for andre. Gjennom Håpets kvinner-programmene får også kvinner bli kjent med den sanne Gud. Gjennom praktisk omsorg får ensomme, fanger og syke oppmuntring, og Guds navn blir opphøyet. Når kvinner tar imot Jesus, får tar de imot en ubetinget og grenseløs kjærlighet.

Håpets kvinner-programmene gir både praktisk og åndelig undervisning. Mer enn 62 000 forbedere i 120 land ber over de samme bønneemnene fra måned til måned på 100 språk. Når vi ber, forandrer Gud holdningene våre, og leder oss slik at vi kan nå ut til de som er isolert fra eller gitt opp av samfunnet.