Last ned bønnekalenderen for desember klikk her

Fredag 6. desember
Fredag 6. desember
Himmelske Far, rør ved hjertene til de ukrainske kristne slik at dine ønsker og prioriteringer blir deres ønsker og prioriteringer. Vi ber om at...
Torsdag 5. desember
Torsdag 5. desember
Gud, vi ber om at vi ikke skal skamme oss over evangeliet, for det er ditt kraftfulle middel til frelse for alle som tror. Hjelp oss til både å...
Desember 2019: Bønn om frelse for verdens kvinner

Denne måneden er bønnetemaet Guds frelse. bønnekalenderen tar oss gjennom forbønn om frelse for mange nasjoner. I alt dette roper vi ut til Gud om å åpne øynene på de åndelige blinde, vekke dem som er likegyldige for det som har med Ham å gjøre, oppmuntre de motløse, frelse oss fra fryktens bindinger, øke troen vår og å sette oss FRI.

Paulus sier: «Han frelste oss, ikke på grunn av våre rettferdige gjerninger, men fordi Han er barmhjertig: Han frelste oss ved det bad som gjenføder og fornyer ved Den Hellige Ånd.» (Tit. 3, 5-6). For en fantastisk gave! Rop til Herren om frelse for dine kjære, dine bortkomne, naboer, venner og landet ditt. Be om de må komme til tro på Jesus, han som er den eneste som kan frelse!
 

JESUS – det er ikke frelse i noen andre, for Gud har ikke gitt oss noen andre i hele verden, som kan redde oss fra syndene våre! (Apg. 4, 12)

 

«Herren lever! Min klippe være lovet! Opphøyet være Gud, min Frelser!» (Salme 18, 47)