Gi en gave
Takk for at dere ber for kvinner med konkrete utfordringer. Jeg er en av disse kvinnene som dere ber for.

Hva er Håpets Kvinner? Les her

Last ned bønnekalenderen for september og oktober

Klikk her

Bønn for Midtøsten, Nord-Afrika og Sentral-Asia

 - Hvordan skal jeg kunne tro på meg selv når alle andre vil at jeg skal føle meg liten og mindreverdig? Hvordan kan jeg drømme om en fremtid når alle ser på meg som om jeg er ingenting? Hvorfor må en kvinne føle det slik? Jeg trenger å vite hvorfor. Er jeg mindre verdt?

Det gjør inntrykk å lese det Noor fra Libya skriver til oppfølgingsteamet for de arabiske sendingene. Det er altfor mange kvinner i verden som har fått høre og oppleve at de som jenter ikke er verdt noen ting, at de kan behandles som andres eiendom. Jesus sier i Joh.10,10: “Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge”. Tyven, Djevelen, er den store løgneren og ødeleggeren. Den onde vet at om han får ødelegge kvinner, vil han ødelegge generasjoner, land og samfunn. Men vi kan være med og bidra til at løgnene blir byttet ut med Guds sannheter. For Jesus sier om seg selv i samme vers at Han er kommet for “at dere skal ha liv og overflod”. For Gud er hver eneste kvinne på denne jord ufattelig verdifull og viktig!

Myndigheter og bistandsorganisasjoner arbeider for å styrke kvinners rettigheter, gi utdannelse og få slutt på negative kulturelle praksiser som er så ødeleggende. Og mye godt har skjedd. Men vi tror at den sanne frigjøringen kun kan skje i Jesus Kristus. Dette er du med på, du som er med i Håpets Kvinner, i bønn og/eller i givertjeneste.

Etter langs tids kommunikasjon, der de fikk fortelle henne et budskap om kjærlighet og hvor verdifull hun er i Guds øyne, skriver Noor: – Å gode Gud, jeg ønsker å tro, men jeg er så redd. Jeg ønsker å vite mer, men jeg burde ikke. I Koranen får vi høre at jeg ikke skal stille spørsmål eller tenke selv. Likevel ønsker jeg å kjenne meg verdifull i min skapers øyne. Jeg ønsker å vite at jeg er spesiell og unik. Kan du be for meg?

Takk for at du er med i bønn for kvinner i Midtøsten, Nord-Afrika og Sentral-Asia i september og oktober.
Les mer om Norea og Håpets Kvinners arbeid ved å trykke på lenkene over. Anbefaler deg også å bli med i Håpets Kvinners Facebook-gruppe. Her deles blant annet daglige bønneemner.

Bønnekalenderen for september og oktober ligger vedlagt denne mailen!

Vennlig hilsen fra Elisabeth Lillebø Sæth
Koordinator for Norea Håpets Kvinner
esaeth@norea.no

FOTO: Illustrasjonsfoto av kvinne fra Midtøsten/Pixabay

Jane Soudi fra Zanzibar anbefaler bønnekalenderen fra Håpets kvinner

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding