Gi en gave
Takk for at dere ber for kvinner med konkrete utfordringer. Jeg er en av disse kvinnene som dere ber for.

Hva er Håpets Kvinner? Les her

Last ned bønnekalenderen for mars og april

Klikk her

 

Bønn for Europa - og kvinnekonferanse

Kjære bønnevenn!

Hvor ofte føler du at du står på hellig grunn? Det er ikke akkurat en tilstand vi går og skryter av til daglig. Men av og til kan vi føle at Gud kjennes ekstra nær, i eget liv eller i vårt fellesskap.

Å stå på hellig grunn er temaet for weekenden som Håpets Kvinner inviterer til i april. Håper å se deg der! Les mer om konferansen her.

Jeg har to ganger fått være med på en slik weekend. Der opplevde vi både hellig grunn og hjerteskjærende virkelighet. Vi fikk høre fortellinger om kvinner i Midtøsten som ikke har noe liv. De lever uten mening og håp, fordi de er «ingenting». Vi hørte hvor grufullt jenter blir behandlet, til og med av sine egne brødre.

Men så kommer lyspunktet, håpet. Denne medierevolusjonen som vi er en del av, kan brukes til godt og ondt. Media er blitt et mektig redskap for vår Gud. For 25 år siden fikk misjonæren Marli Spieker et spesielt kall fra Gud. Hun skulle nå ut til kvinnene bak sløret. Det ble til bønnebevegelsen Håpets Kvinner. Gjennom bønnekalenderen, radioprogram og sosiale medier får jenter i Midtøsten og mange andre land kontakt med stemmer som vil dem vel. Teamene til Håpets Kvinner prøver å holde kontakt, og de gir visdom, råd og kjærlighet.

En ung kvinne fra Sentral-Asia var også med på en weekend. Hun fortalte hvordan kassetter med kristne program ble hennes vei til tro. Radioen ble hennes livline med trøst og oppmuntring i forfølgelsen som fulgte. Jeg husker redningsaksjonen fra cruiseskipet som var i havsnød i Hustadvika for noen få år siden. Jeg så hvordan folket ble reddet opp til helikopteret med ei livline. Slik ser jeg for meg at mennesker i dag blir reddet gjennom kristen medieforkynnelse. Jeg tror ikke at vi her i Vesten klarer å forstå hvilket mektig redskap media er. Her i Norea og Håpets Kvinner får vi være med på å sende ut ei livline, som drar mennesker fra mørket inn til fast, hellig grunn, hvor en kjærlig Far tar imot dem.

Hilsen fra Marit Arnesen Veimo ambassadør for Håpets Kvinner

Bønnefokus i mars og april er Europa. Takk for at du er med og ber. Bønnekalenderen finner du som vedlegg i mailen. Du kan også bli medlem i Håpets Kvinner-gruppa på Facebook. Der deler vi de daglige bønneemnene. Har du spørsmål eller kommentarer? Send gjerne en epost til Håpets Kvinner-koordinator i Norea, Elisabeth Lillebø Sæth: esaeth@norea.no

 

Bli med til Zanzibar!

Bli med til Zanzibar!

I høst planlegger Norea Håpets Kvinner tur til Zanzibar! Denne nydelige øya i Tanzania med kritthvite strender, krydder og varme! Men også ei øy med en mørk historie. Det er ikke få mennesker som ble solgt og skipet til andre deler av verden under slavetiden. Også i dag er det mange mennesker som trenger å møte friheten - Han som er den eneste som kan sette fri, Jesus! Derfor driver vi kvinnearbeid på Zanzibar!  Mens vi er der, skal vi også få være med på å lansere arbeidet på Pemba, en naboøy.
 
Joyce Malima (bildet) er leder for Håpets Kvinner i Tanzania. Noen av dere møtte henne kanskje i 2019 da hun besøkte Norge. Hun vil gjerne invitere deg til å være med på turen! Det vil være en drøy uke (over to helger), og vi vil både få tid til sightseeing, bading og shopping. Men hovedgrunnen til at vi reiser, er for å oppmuntre de kristne på øya, og be for øya. Vi jobber fortsatt med programmet, og alle detaljer, som pris etc, er ikke på plass.  Turen vil være åpen både for menn og kvinner.
I utgangspunktet tenker vi uke 40, men vi holder på å undersøke priser, så det kan være at det blir uke 39 eller 41, på grunn av høye priser i skolenes høstferie.Alle disse tingene vil du få informasjon om fortløpende, om du sender en mail til esaeth@norea.no eller en privat melding på Facebook (via, Norea Mediemisjon, Håpets Kvinner eller Elisabeth privat) om du vil vite mer, eller kan tenke deg å være med på tur. Det vil være begrenset med plasser, og vi tilbyr tur i rekkefølge etter hvem som viser interresse.
Jane Soudi fra Zanzibar anbefaler bønnekalenderen fra Håpets kvinner

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding