Gi en gave
Takk for at dere ber for kvinner med konkrete utfordringer. Jeg er en av disse kvinnene som dere ber for.

Last ned bønnekalenderene for juli og august 2024 Klikk her

Bønn for verdens kvinner

Når vi ber, arbeider Gud. Bønn er grunnleggende for alt arbeid i Håpets Kvinner. Vi kan føle oss små i møte med nød og lidelse, men gjennom bønn forandres samfunn og enkeltpersoners liv.

- Det gis ut en månedlig bønnekalender på nesten 100 språk og dialekter. 
- Over 60 000 personer i over 125 land er med i forbønn hver måned, både i grupper og enkeltvis
- I Norge mottar flere hundre kalenderen på mail.
- Det finnes også flere Håpets Kvinner-bønnegrupper. 
- Bli med i bønnenettverket: Send sms til 2065 med kodeord BØNN KVINNER til 2065. Skriv navn og epostadresse. Du kan også bruke skjemaet nederst på siden

 

Les månedens bønnebrev

Bønn for Afrika og lunsjbønn
Kjære bønnevenn!

2. oktober i fjor fikk jeg lov til være med på lansering av Håpets Kvinner på øya Pemba på Zanzibar. Zanzibar består av de to hovedøyene Unguja og Pemba. Unguja er det vi tradisjonelt kaller Zanzibar, og det flest norske turister har et forhold til. I tillegg består øygruppa av flere mindre øyer. Man regner kanskje at det er 2-3% evangelisk kristne på Unguja. De få kristne der opplever både forfølgelse og press.Heldigvis opplever vi også at noen tar imot Jesus gjennom programmene våre! Men situasjonen er enda mer krevende på Pemba. Her er det bare 0.03% evangelisk kristne, og øya regnes som svært vanskelig misjonsmark. Derfor var det spesielt å være med på å starte Håpets Kvinner akkurat på denne øya. Nylig fikk vi første rapport fra arbeidet. Det er utrolig sterkt å lese om frukter allerede. Siden oppstarten i oktober, er det lansert 5 bønnegrupper, og radioprogrammene sendes fra to radiokanaler. Jackline, en 26 år gammel lærer meldte seg som frivillig medarbeider, og er nå godt i gang med koordineringsjobben av kirker, høyskoler, skoler og hjem, som er tilknyttet Håpets Kvinner. Siden hun er ung, er det lett for henne å omgås unge kvinner, og hun har allerede klart å opprette en bønnegruppe ved en av høyskolene på Pemba.

Joyce Malima, som er leder for Håpets Kvinner i Tanzania, sier følgende om radioprogrammene i sin rapport: Programmene gir trøst, styrke og en urokkelig tro til lyttere i nød. Radio er et kraftig medium, og med det kan vi veve sammen Bibelens lære med vitnesbyrd fra virkeligheten, og sende ut til en lytterskare som får kjenne på et fellesskap bygget på håp og utholdenhet. Uavhengig av bakgrunn eller tro, omfavner våre programmer alle de som søker trøst og inspirasjon. Vi kan være der som et fyrtårn som lyser opp, midt i liv som preges av traumer, omsorgssvikt eller undertrykkelse.

Lunsjbønn

Fredag 28. juni. 11.30 er du hjertelig velkommen til å bli med på "Lunsjbønn" på Facebook-gruppa Norea Håpets Kvinner. Her vil jeg og Grethe Haaland, Facebook-ansvarlig, ha en liten bønnesamling sammen med deg. Det blir andakt, litt misjonsglimt og bønn med bønnekalenderen. Håper du har lyst til å bli med! Du kan chatte underveis med kommentarer og bønneemner, men vil ikke være pålogget med kamera eller mikrofon. Det er kun Grethe og meg som er på kamera. Ved å følge denne lenken tas du direkte til arrangementet, men går du inn på Facebook-gruppa kl 11.30 vil du automatisk se direktesendingen der. Temaet vil være Afrika, som er verdensdelen vi ber for i juli og august. Har du ikke anledning til å være med direkte, vil sendingen være mulig å se når som helst i etterkant.

Jeg ønsker deg en velsignet god sommer!

Vennehilsen fra 

Elisabeth Lillebø Sæth
Koordinator for Norea Håpets Kvinner

 

Jane Soudi fra Zanzibar anbefaler bønnekalenderen fra Håpets kvinner

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding