Gi en gave
Takk for at dere ber for kvinner med konkrete utfordringer. Jeg er en av disse kvinnene som dere ber for.

Hva er Håpets Kvinner? Les her

Last ned bønnekalenderen for juli og august

Klikk her for å laste ned.

 

Bønn for Asia
Kjære Bønnevenn!

For Gud, som bød at lys skulle skinne fram i mørket, han har også latt lyset skinne i våre hjerter, for at kunnskapen om Guds herlighet i Jesu Kristi åsyn skal lyse fram.
Men vi har denne skatten i leirkar, for at den rike kraften skal være av Gud og ikke fra oss selv (2. Kor 4, 6-7).

Gud skapte en gang lyset. Fra ingenting. Han bare talte, og det skjedde. På samme måte har Gud skapt sitt lys inn i hjertene våre, skriver Paulus. Et lys som vi skal få gi videre. – Men, tenker du kanskje, (for på seg selv kjenner en andre, heter det jo...) – Jeg er ikke så frimodig. Jeg klarer ikke så skinne for de andre. Jeg er ikke slik jeg burde.  

Jeg er så glad for at dette verset står i Bibelen. Om leirkaret, med sprekker, sår og utilstrekkeligheter. Som bare ER. Ikke gjør. Der sprekkene og skrammene gir rom for lyset å skinne fram. Kjære bønnevenn. Har du tatt imot Jesus i ditt hjerte, er denne rike kraften i deg. Du skal få være bærer av Lyset, bare ved å være til!

Jeg tenker på våre søstre i Sør-Korea (bildet) når jeg tenker på dette verset. I årevis har de jobbet med å dele lyset med sine søstre i nord. De har knapt fått en tilbakemelding om at noen lytter. Ikke så rart, siden myndighetene kjenner hver håndskrift i dette landet. Men de fortsetter å sende budskapet om lyset inn i Nord-Korea. Jeg hadde kjent på motløshet og fort mistet motivasjonen. Men de jobber utrettelig. Jeg tror at vi en dag vil se fruktene av arbeidet.

Bønnefokus i juli og august er Asia. Norea har et særlig ansvar for Japan og Nord-Korea i dette området. Vi var med og startet Håpets Kvinner i Japan i 2021. Koordinatoren fikk opplæring i Korea, og reiste til Japan i fjor. Hun har nå begynt å produsere programmer som planlegges å starte i oktober i år. Be for Minako og teamet som nå planlegger oppstarten av radioprogrammene.

Jane Soudi fra Zanzibar anbefaler bønnekalenderen fra Håpets kvinner

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding