Gi en gave

Våre prosjekter på Somali-språket

Somalia

Somalia regnes for å være ett av verdens aller mest unådde folkeslag. Landet har vært preget av krig og ufred de siste 30 årene, og mer enn halvparten av den totale somaliske befolkningen lever som diaspora (utenfor sitt eget hjemland) ifølge tall fra Joshua Project. De aller fleste av somalierne som ikke bor i hjemlandet, bor i nabolandene Kenya og Etiopia. Mange av dem bor i flyktningeleirer. For Norea er dette en viktig målgruppe for vår satsing blant unådde folkegrupper i Øst-Afrika. Prosjektene våre retter seg mot somaliere i hele regionen. I tillegg arbeider vi for å gjøre våre medieressurser tilgjengelig for somaliere som bor i Vesten, deriblant Norge. Verktøyet vi da bruker, er appen  Good News Media, en slags "bank" med lyd-og videoressurser, og tips til litteratur og nettsider. Se videoen under for å bli bedre kjent med arbeidet.

Bønn for Somalia:

Allmektige Gud, vi ber om at du vil åpne hjertene til det somaliske folk og føre somaliere i ulike deler av verden til tro på Jesus. Takk for mulighetene du har gitt oss for å nå ut til dem gjennom ulike medier. 

Respons fra Somalia
"Fortell mer" på...
Hørespill-serien gledet mange i Barnas Kassettklubb på 90-tallet. Nå produseres serien på somali.
Les mer
Imamen som ble programleder
Han var imam, og oppsatt på å lage "feller" for de kristne.
Les mer
Bibelsk og sosial undervisning
Tradisjonell praksis medfører mye lidelse for kvinner blant A-folket på afrikas horn.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding