Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Canva
Illustrasjonsfoto fra Canva Canva.com. Illustrasjon

-Spikerene ble fjernet

Norea har fått denne tilbakemeldingen fra en kristen kvinne i 50-årene fra Japan:

«Jeg lyttet til programmet deres etter at jeg ble tipset om det av en kristen kvinne. Særlig en episode som handler om sinnehåndtering, sendt på YouTube-kanalen, har vært til stor oppmuntring og hjelp for henne, og dette er noe vi har bedt over sammen.

Selv om jeg ikke lenger hever stemmen når jeg snakker med tenåringene mine, kjenner jeg fremdeles hvordan sinnet bygger seg opp hos meg fra tid til annen, både ute og ute, og i møte med små bagateller. Det er vel ingen av oss som tviler på det at det hadde vært godt om vi kunne ha kontrollert sinnet og kjent på fred til enhver tid.

Jeg hørte en historie om hvor stor kraft ord har, og hvor dypt de kan såre hjertet. Det er som å slå en spiker inn i en treplate med stor kraft. Dette bildet festet seg hos meg, og jeg kjente det stakk i hjertet når jeg tenkte på hvor mange ganger jeg har brukt kraftige gloser i møte med barna mine, særlig da de var små. Kanskje er det fortsatt noen spikre som er slått fast i hjertene deres, som har blitt hamret fast på grunn av at jeg var ustabil følelsesmessig.

Så tenker jeg også på en historie om en dame som hadde opplevd å bli grovt fornærmet av faren sin. Dette minnet meg om den emosjonelle smerten jeg selv kjente på som barn, som jeg hadde glemt helt. Jeg husket hvordan jeg hadde blitt såret av de skarpe ordene fra mamma, og hvordan jeg hadde lukket hjertet mitt for henne.

Når jeg ga dette til Jesus, var det som om spikerne ble fjernet, og jeg fikk se bilder av Jesu kjærlighet som flommet over i spikermerkene. Jeg ønsket å huske denne planken og spikeren mot familiemedlemmene som jeg har en tendens til å bli mest sint på. Jeg lyttet deretter til "Episode 14: Hvordan være en god lytter". Noe av det mest gjennomtrengende med denne episoden, var det som gjaldt barn og barndom, og da overført til mitt eget liv. Om jeg kan klare å lytte til barna mine med mitt hjerte, øyne og ører, vil jeg forstå hvor verdifull jeg er. Jeg ønsker å prøve det nå. Og tenk hvor heldig jeg er, som har Jesus med meg, som alltid lytter og tar meg mine på alvor, når enn jeg ønsker å snakke med Ham. Det var dette jeg ble minnet om.

De varme stemmene i programmet deres roer meg ned og hjelper mitt hjerte til å finne legedom, og jeg takker Gud for Håpets Kvinner.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding