Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Pixabay
Illustrasjonsfoto fra Pixabay Pixabay

Kvinne fra Japan:

I dag lyttet jeg til Håpets Kvinner-programmet: "Det å tilbringe tid sammen". Historiene rørte meg dypt. Jeg har også jobbet hele livet mitt og har vært så opptatt at jeg angrer på at jeg ikke har tilbrakt nok tid med barna mine.

Datteren min kom tilbake for å bo hos oss en periode, og jeg ser det som en gave fra Gud at jeg nå har muligheten til å gjøre det jeg ikke kunne gjøre med henne da hun var liten. Gud ønsker at vi skal nyte forholdet vårt med Ham, med familien og våre kjære, og å verdsette tiden vi har med dem, heller enn å avslutte livene våre som opptatte og travle. I morgen skal jeg høre på programmet dere kaller "Sinnemestring". Takk for at dere lager så gode programmer. Jeg vil gjerne introdusere det for vennene mine. (Kvinne i 60-årene fra Japan)

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding