Gi en gave
Melhus - bygda med et aktivt bedehus
Melhus bedehus, FB-side

Melhus - bygda med et aktivt bedehus

Melhus, en bygd ca 20 km sør for Trondheim, har et bedehus som rommer en allsidig aktivitet.

Bilde
Helgen 9.-11.februar-24 var jeg som Noreapastor invitert til bedehuset for å holde Bibel- og misjonshelg i regi av Misjonssambandet. NLM er en av flere organisasjoner som har møter og står ansvarlig for ulike aktiviteter på bedehuset. Her finner du alt fra babysang til bibeltimer i ukedagene og til søndagsmøter. Søndag formiddag holder Norkirken (NORMISJON) gudstjenester. Mens Misjonssambandet, Misjonsselskapet og Den Norske Kirke også bruker bedehuset til ulike møter.

Bilde

"Å dele troen i hverdagen" var tema for møtene under Bibel- og misjonshelgen. Her snakket jeg blant annet om tolleren Levi som etter at han hadde blitt kristen delte troen med sine arbeidskolegaer og naboer (Lukas 5), og den blindfødte (Johannes 9) som frimodig vitnet om at det var et "før" og et "etter" i hans liv etter at han hadde møtt Jesus.

Det ble også mange anledninger til å fortelle om NOREA sitt misjonsarbeid, blant annet å vise filmer fra ulike misjonsprosjekter NOREA støtter. 

Bilde

Søndag formiddag deltok jeg på Norkirkens gudstjeneste, som samlet nærmere 150 barn, unge og voksne.

Bilde

Helgen ble avsluttet med misjonsfest hvor koret Cantaremos fra Betania Trondheim sang. På dette møtet ble det tatt opp en kollekt på ca kr 28.000 til NOREA sitt arbeid. 

Av Svein Anton Hansen

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding