Gi en gave
NOREA på misjonsmøte med dåp
Svein Anton Hansen

NOREA på misjonsmøte med dåp

Ogna Misjonsforsamling hadde invitert NOREA mediemisjon til både å tale og informere om det misjonsarbeidet vi driver. Og jammen ble også et barn døpt i møtet.
Svein Anton Hansen, publ. 19.oktober-21

På Ogna Bedehus (Hå kommune, Jæren) har Indremisjonsforbundet og Misjonssambandet gått sammen om å starte misjonsforsamling.

Søndag 17.oktober var jeg invitert til både å tale, informere om NOREAs misjonsarbeid, samt holde dåp for lille Elia Østebrød. Ja, dette møtet hadde jeg virkelig gledet meg til. Og for en fin samling og dag det ble!
Til og med høstregnet hadde tatt pause denne dagen, og solen skinte om kapp med alle de festkledde folkene som kom til møte. 

NOREA på misjonsmøte med dåp

Elia er først barnet til Tonje og Jon Anders, og de ønsket at barnet skulle bli døpt i den forsamlingen de selv tilhører. Et stort dåpsfølge av familie og slekt var møtt opp. Grandtante Magnhild Hadland, som selv lever av å synge, sang et par nydelige sanger i forbindelse med dåpen.

NOREA på misjonsmøte med dåp

Møteleder Jarl Sirevåg inviterte flere barn fram for å fiske opp barnesanger vi skulle synge. Kreativ ide!

NOREA på misjonsmøte med dåp

Selv talte jeg om "Guds Ord = Guds vilje og Jesus", samt at jeg fikk fortalt om vår internasjonale samarbeidspartner SAT-7 sin satsing på parabol-TV til Nordafrika, Midtøsten og Sentralasia. 

Forsamlingen (ca 60-70 personer) svarte med å gi dagens kollekt til NOREAs arbeid.

NOREA på misjonsmøte med dåp

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding