Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Unsplash/Keven Xie
Illustrasjonsfoto fra Unsplash/Keven Xie

Grace fra Japan:

-Jeg ble kjent med Håpets Kvinner da min beste venninne, Minaco, ble nasjonal koordinator i Japan. Jeg ble med som frivillig i oversettelsesarbeidet. Jeg har vokst opp i et kristent hjem og har en kristen ektemann. Selv om jeg har det godt på mange måter, ble jeg nylig overveldet av problemer i familien min. Jeg var så fylt av bekymring og sorg at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre.

Jeg ble spurt om å oversette manus av Håpets Kvinner-programmene til japansk. Jeg ble sterkt berørt av det jeg leste. Programmene var varme og fylt av Guds kjærlighet og var skrevet på en lettfattelig, omsorgsfull måte. – Jeg er ikke alene med å streve, tenkte jeg da jeg leste ordene. Gud vil hjelpe meg. Selv om problemene mine ikke var løst med dette, ble jeg fylt av fred og visdom til å be om Guds hjelp og veiledning også i «små» ting i hverdagen.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding