Gi en gave
Større enn BBC

Større enn BBC

Noreas samarbeidspartner TWR har radiosendinger på mer enn 300 ulike språk.

Denne uka feiret Mediegiganten BBC 100-års-jubileum. 18.oktober 1922 ble Det britiske kringkastingsselskapet stiftet og i flg NTB har selskapet pr i dag radiosendinger på 41 ulike språk. 30 år senere, altså i 1952, startet Paul Freed Trans World Radio for å spre evangeliet via kort- og mellombølge rundt i verden. I dag sender TWR radioprogram på over 300 ulike språk, og 4 milliarder mennensker har mulighet til å høre ukentlige kristne program. Et av områdene der vi samarbeider med TWR er Sentral-Asia. Via Silkeveisenderen sendes daglig kvinneprogram, bibelundervisning og andakter.

Opplæring

Mange i Norge har hatt glede og nytte av Asbjørn Kvalbein sin andaktserie "Opplæring". For en tid tilbake begynte vi arbeidet med å oversette denne serien først til engelsk og så til kasakh. Andaktene som kalles "Living word" sendes nå regelmessig via mellombølger til Kasakhstan.

En lytter kommer med denne tilbakemeldingen: «Fred være med dere. Jeg har lyttet til programmet, og dere forkynner virkelige Guds levende ord. Tusen takk!»

Det ser ut til å bli stadig strengene restriksjoner for religiøse samlinger i Kasakhstan. Derfor er de kristne radiosendingene av stor verdi. For mange protestantiske kirker og mindre grupper blir mellombølgesendingene en av de få kildene der søkende og troende kan få åndelig påfyll.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
"Fortell mer" - på...
Mer enn halvparten av Somalias befolkning er under 18 år. Krig, uro og utilstrekkelig skolegang er hverdagen for mange av disse.
Les mer
Radiotekniker i faresonen
– Min historie som kristen begynte i 1983, da jeg som student i Somalia bodde sammen med min far.
Les mer
Fra frykt til frimodighet
Undergrunnspastoren ville være minst mulig synlig. Nå driver han egen YouTube-kanal der han formidler kristen tro.
Les mer
Større enn BBC
Noreas samarbeidspartner TWR har radiosendinger på mer enn 300 ulike språk.
Les mer
Fest i himmelen
Selv om hun vet det koster, ville hun følge Jesus.
Les mer
Kreativ evangelisering
Hun lar seg ikke stoppe av at hun ikke er så flink til å forklare den kristne troen.
Les mer
En annerledes evangelist
Han er usynlig, men resultatene er merkbare.
Les mer
Den eneste muligheten
Livsviktig budskap bæres på usynlige vinger.
Les mer
Hjertets lengsel
En natt så han i drømme en mann komme på skyene. Mannen rakte hendene ut mot ham. – Jeg har utvalgt deg, sa han. – Jeg har spesielle planer...
Les mer
Urovekkende taushet
Av og til kan tausheten tale høyere enn ord.
Les mer
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding