Gi en gave
TM 30: Sosiale antenner
Pixabay

TM 30: Sosiale antenner

Anders satt stille og drakk et glass vann. «- Hvordan i alle dager klarer hun det der?», tenkte han. Han satt og så på kona, som snakket med de andre damene rundt bordet som om de hadde kjent hverandre i årevis – selv om hun akkurat hadde hils på dem.

Selv smilte han til en fyr som satt et par stoler lenger oppe ved bordet enn ham. Han andre drakk også fra vannglasset sitt – men de snakket ikke sammen.

På vei hjem kunne kona fortelle ham om alt hun hadde funnet ut om de andre damene rundt bordet; hvem de var gift med, hvor mange barn de hadde – hun kunne til og med gi Anders navnet på mannen som Anders hadde smilt til. HVORDAN får hun det til, spurte Anders seg selv. Hvordan fikk kona til Anders til dette? Og hvorfor får ikke Anders det til? Er han bare sjenert? Liker han ikke andre mennesker? Glemte Gud å utstyre ham med «hvordan være sosial»-egenskaper?

Gud har skapt både kvinner OG menn til sosiale vesener, så det er viktig for Anders, og for oss, å finne svar på disse spørsmålene. Dette er tema som vi tar opp i episode 30 av Troens Menn.

(Illustrasjonsfoto fra Pixabay).

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding