Gi en gave
TM 29: Å velge lykke fremfor depping
Bruce Mars/Unsplash

TM 29: Å velge lykke fremfor depping

Det er blitt sagt at én av fem kristne på verdensbasis opplever såpass stor grad av depresjon at det påvirker evnen til å kunne leve et normalt liv: «Hvorfor er du full av uro, min sjel, hvorfor stormer det i meg?». (Sal 43.6) Uro og nedstemthet er et eksempel på en følelse som både kvinner og menn opplever innimellom.

Imidlertid; i det forrige programmet vårt pratet vi om at mange menn forsøker å skjule følelsene sine, til tross for at vi er skapt i Guds bilde, og til tross for at Gud viser mange følelser i Bibelen. Vi menn vil faktisk kunne oppleve det som godt å innrømme at vi har følelser. Det kan hjelpe oss til å takle dem på en sunn og effektiv måte. Dette er spesielt viktig i dag, ettersom tema i dag er depresjoner hos menn. Dette får du høre om i dagens program. Programledere er Alf Halvorsen og Harald Endresen. (Illustrasjonsfoto: Bruno Mars/Unsplash).

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding