Gi en gave
TM 28: Våre følelsesmessige utfordringer
Nik Shuliahin/Unsplash

TM 28: Våre følelsesmessige utfordringer

Når du er på jobben, stikker folk innom kontoret ditt fordi de vet at de vil få en opptur av ditt gode humør? Eller sniker de seg forbi deg for å unngå å bli påvirket av din svartmaling og negativitet?

Hvordan er det hjemme? I det du kommer opp innkjørselen; roper barna dine begeistret «pappa kommer!!», eller tenker de mer; «å nei… Pappa kommer…»

Vi menn misliker å måtte forholde oss til følelser. Noen av oss vil ikke engang innrømme at vi har et følelsesliv, men ifølge Bibelen er vi skapt i Guds bilde. Gud har følelser. Han kan være glad og trist, sint og begeistret. Og Gud har gitt også oss menn disse følelsene. Men hvordan takler vi dem? Dette er ting vi ser nærmere på i episode 28 av Troens Menn. (Illustrasjonsfoto: Nik Shuliahin/Unsplash).

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding