Gi en gave

Våre prosjekter i Japan

Japan

Majoriteten av Japans befolkning hører til shintoismen og/eller buddhismen. Japan er kjent som en «vanskelig misjonsmark». Japanere er sjeldent åpent fiendtlig innstilt til kristne, men er ofte svært skeptiske og mistenksomme til en «fremmed» religion. Dette gjør at Japan er et av verdens største unådde land.

Japan er et stort land. Media er svært effektivt for å nå landet med evangeliet. Det er også et land som er svært godt utviklet teknologisk. Gjennom å sende radioprogrammer på FM, samt bruke nett og mobilapplikasjoner vil man kunne nå langt ut.

 

 

Bønn for Japan:

Gud, vi ber deg om visdom for våre venner i Kobe, så de finner veien videre i dagens mediesamfunn. Vi ber spesielt for Tsubuku, leder av mannsarbeidet i Japan. Gi ham visdom og kraft til å lede menn til å bli disipler for Jesus. 

Aktuelt fra prosjektet
Med grønne radiofingre
–Pensjonisttilværelsen er absolutt ikke kjedelig, sier tidligere radiopastor Yoshitake Ariki (77) i Japan. Han underviser fortsatt...
Les mer
Samurai for Jesus
Hva slags forhold har du til din far? Dette spørsmålet kan nok sette i gang mange ulike tanker, både gode og vanskelige.
Les mer
Engasjerer japansk ungdom
Rett før pandemien slo til, etablerte Norea og NLM et nytt ungdomsarbeid i Japan. Prosjektet heter Compass og er ledet av to unge ektepar. Da...
Les mer
En mann i Japan skriver:
– Kan jeg få en bibel? Jeg hørte på radio at dere kan sende meg en tospråklig bibel.
Les mer
– Jeg lengter etter noe for...
– Derfor begynte jeg på dette bibelstudiet.
Les mer
En radiolytter i Japan skriver:
– Jeg våkner tidlig om morgenen og lytter da ivrig til deres program.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding