Gi en gave

Våre prosjekter i Japan

Japan

Majoriteten av Japans befolkning hører til shintoismen og/eller buddhismen. Japan er kjent som en «vanskelig misjonsmark». Japanere er sjeldent åpent fiendtlig innstilt til kristne, men er ofte svært skeptiske og mistenksomme til en «fremmed» religion. Dette gjør at Japan er et av verdens største unådde land.

Japan er et stort land. Media er svært effektivt for å nå landet med evangeliet. Det er også et land som er svært godt utviklet teknologisk. Gjennom å sende radioprogrammer på FM, samt bruke nett og mobilapplikasjoner vil man kunne nå langt ut.

 

 

Bønn for Japan:

Gud, vi ber deg om visdom for våre venner i Kobe, så de finner veien videre i dagens mediesamfunn. Vi ber spesielt for Tsubuku, leder av mannsarbeidet i Japan. Gi ham visdom og kraft til å lede menn til å bli disipler for Jesus. 

Aktuelt fra prosjektet
En ubeskrivelig glede
– Etter at jeg begynte å lære bibelvers utenat, skjedde det noe.
Les mer
-Spikerene ble fjernet
Norea har fått denne tilbakemeldingen fra en kristen kvinne i 50-årene fra Japan:
Les mer
Seki, Japan:
— Japan har eksportert millioner av biler. Min drøm er at vi en dag skal eksportere millioner av misjonærer!
Les mer
Kvinne fra Japan:
I dag lyttet jeg til Håpets Kvinner-programmet: "Det å tilbringe tid sammen". Historiene rørte meg dypt. Jeg har også jobbet hele...
Les mer
Bekymring og skam
Japanske kvinner møter mange utfordringer, men hvor skal de gå med sine bekymringer?
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding