Japan

Norea i Japan

Kun 2,2% av Japans 127 millioner mennesker er kristne, og under 1% er evangelisk kristne. I samarbeid med Vest Japan Evangelisk Lutherske Kirke (VJELK) og NLM har Norea bidratt til radioprogrammet Lys til hjertene i 50 år. Radioprogrammet har ført mange til Jesus, men det er så uendelig mange flere som ennå ikke har hørt. Norea vil styrke arbeidet i Japan, og vi ønsker å begynne blant menn. 

I de få menighetene som finnes er over 70% kvinner. Mennene er mye på jobb, ser lite til kone og barn og deltar lite i menigheter. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og våren 2018 begynte vi mannsarbeidet Every Man A Samurai. Leder for arbeidet heter Ryuchi Tsubuku. Han vil de neste årene reise rundt og starte mannsgrupper. Gjennom tre bøker for mannsgrupper, en månedlig bønnekalender og etterhvert podcaster vil vi utruste menn til å ta troen på alvor. 


 

Bønn for Japan:

Gud, vi ber deg om visdom for våre venner i Kobe, så de finner veien videre i dagens mediesamfunn. Vi ber spesielt for Tsubuku, leder av mannsarbeidet i Japan. Gi ham visdom og kraft til å lede menn til å bli disipler for Jesus. 

 

 

 

Fra radiolytter i Japan:
Jeg fikk høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!
Fra radiolytter i Japan:
Fra radiolytter i Japan:
Jeg fikk høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!

Fram til nå har jeg kjent på frykt og usikkerhet, og trodde at jeg måtte bli et godt menneske og gjøre gode ting...Så fikk jeg høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!

Aktuelt fra prosjektet
Samurai for Jesus
Hva slags forhold har du til din far? Dette spørsmålet kan nok sette i gang mange ulike tanker, både gode og vanskelige.
Les mer
Norea mer enn dobler støtten...
Norea har et sterkt ønske om at kristentroen kan slå rot i Japan, slik at også japanerne får mulighet til å tro på Jesus. Derfor mer enn...
Les mer
Med grønne radiofingre
–Pensjonisttilværelsen er absolutt ikke kjedelig, sier tidligere radiopastor Yoshitake Ariki (77) i Japan. Han underviser fortsatt...
Les mer