Gi en gave

Våre prosjekter i Japan

Japan

Kun 2,2% av Japans 127 millioner mennesker er kristne, og under 1% er evangelisk kristne. Norea har i femti år bidratt til radioprogrammet Lys til hjertene i samarbeid med Vest Japan Evangelisk Lutherske Kirke (VJELK) og NLM . Mange er kommet til tro på Jesus gjennom radioprogrammet, men samtidig er det uendelig mange flere som ennå ikke har hørt evangeliet forkynt. Norea styrker nå arbeidet i Japan, og vi har engasjert oss på tre områder: Mannsarbeid, kvinnearbeid og ungdomsarbeid. Det kan du lese om over.

 

Bønn for Japan:

Gud, vi ber deg om visdom for våre venner i Kobe, så de finner veien videre i dagens mediesamfunn. Vi ber spesielt for Tsubuku, leder av mannsarbeidet i Japan. Gi ham visdom og kraft til å lede menn til å bli disipler for Jesus. 

Aktuelt fra prosjektet
Med grønne radiofingre
–Pensjonisttilværelsen er absolutt ikke kjedelig, sier tidligere radiopastor Yoshitake Ariki (77) i Japan. Han underviser fortsatt...
Les mer
Samurai for Jesus
Hva slags forhold har du til din far? Dette spørsmålet kan nok sette i gang mange ulike tanker, både gode og vanskelige.
Les mer
Engasjerer japansk ungdom
Rett før pandemien slo til, etablerte Norea og NLM et nytt ungdomsarbeid i Japan. Prosjektet heter Compass og er ledet av to unge ektepar. Da...
Les mer
En mann i Japan skriver:
– Kan jeg få en bibel? Jeg hørte på radio at dere kan sende meg en tospråklig bibel.
Les mer
– Jeg lengter etter noe for...
– Derfor begynte jeg på dette bibelstudiet.
Les mer
En radiolytter i Japan skriver:
– Jeg våkner tidlig om morgenen og lytter da ivrig til deres program.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding