Gi en gave
Illustrasjonsfoto

Håpets Kvinner Japan

Målgruppe: Japanske kvinner i 40- og 50-årene

Folketall: 125 millioner

Partner: TWR

Prosjektperiode: 2023-2025

Årlig støtte: 360 000 kroner. Lærernes misjonsforbund er med og støtter dette prosjektet.

Årlig lønnsstøtte til assistent: 100 000 kroner

Kvinner i Japan har mange utfordringer. Vår partner nevner følgende utfordringer: En økning i selvmord blant kvinner på grunn av Covid-epidemien, økonomiske utfordringer, fattigdom, enslige mødre, gamle foreldre, utfordringer i ekteskapet, ensomhet, depresjon, helseutfordringer som overgangsalder og angst for framtiden.

Gjennom radio kan Håpets Kvinner gi veiledning og håp om et liv i Kristus gjennom å kommunisere Guds ord og hans sannheter til ikke-troende kvinner som strever med disse tingene. Vi forteller dem om hvor høyt Gud elsker dem i Kristus og deler om hvordan man kan vandre med Herren.

Radioprogrammene til Håpets Kvinner gikk på lufta første gang i oktober 2022. Programmene tar opp utfordringer moderne japanske kvinner møter, temaer som sjelden blir tatt opp i kirkene. Derfor vil programmene gi bibelsk veiledning for livets utfordringer både til troende og ikke troende. De vil også gi håp til lytterne og gi dem en mulighet til å ta imot Jesus som sin frelser. Håpets Kvinner i Japan sikter seg primært inn mot unådde kvinner i 40- og 50-årsalderen, og begrunner dette med at de er i en livsfase der barneoppdragelsen er over og der de begynner å tenke mer på egen alderdom og på livets store spørsmål.

Potensielt sett kan prosjektet nå hele 30 millioner kvinner. Les mer om Håpets Kvinner generelt her.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding