Gi en gave

Indonesia

Indonesia er et øyrike med 270 millioner innbyggere. Offisielt er 220 millioner indonesiere muslimer. Myndighetene i landet oppgir at 35 millioner av landets innbyggere er kristne, og at 8 millioner av dem er evangeliske kristne. Våre kilder hevder at antall kristne er langt høyere enn det som offisielt oppgis.

Norea Mediemisjon har i en årrekke støttet produksjon av kristne radio- og TV-program på indonesisk. Programmene produseres av Studio Sentosa, en underavdeling av Det Indonesiske Misjonsforbund som har hovedkontor i byen Batu på øst-Java. Studio Sentosa ble etablert på 1970-tallet med støtte fra Norea. De kristne radiosendingene kringkastes av flere titalls radiostasjoner rundt om i landet. TV-programmene sendes via stasjoner som dekker store deler av landet. 

Nylig har Norea blitt med i et nybrottsarbeid for å nå en unådd folkegruppe i Indonesia med evangeliet. For å nå denne etniske gruppen må vi bruke deres eget stammespråk. Prosjektet er et samarbeid mellom Studio Sentosa, Norea og et indonesisk kirkesamfunn. 

Under kan du lytte til Misjonspuls om Indonesia:

Indonesia:
Jeg har opplevd mye vondt, men gjennom deres råd og veiledning gjennom programmene har jeg fått se at det finnes en kjærlig Gud.
Indonesia:
Indonesia:
Jeg har opplevd mye vondt, men gjennom deres råd og veiledning gjennom programmene har jeg fått se at det finnes en kjærlig Gud.

Bønn for Indonesia:

Allmektige Gud, vi takker for mulighetene vi har til å drive med kristent radioarbeid i Indonesia. Vi ber for arbeidet der, for Studio Sentosa, og for det nye prosjektet som nå settes i gang. Vi ber om at du, Herre, vil rive ned murene som hindrer oss i å nå denne folkegruppen med evangeliet. Må du åpne dører og hjerter. 

 

Aktuelt fra prosjektet
Brikkene falt på plass
Av og til ser vi på en forunderlig måte at Gud har gått foran og banet vei.
Les mer
Nå er det deres tur
På en av Indonesias mange øyer bor en folkegruppe på 1,5 millioner mennesker.
Les mer
I Guds kraft og ved Hans nåde
På tross av hardt åndelig klima var det noen som ikke lot seg skremme.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding