Gi en gave

Indonesia

Indonesia er et øyrike med 270 millioner innbyggere. Offisielt er 220 millioner indonesiere muslimer. Myndighetene i landet oppgir at 35 millioner av landets innbyggere er kristne, og at 8 millioner av dem er evangeliske kristne. Våre kilder hevder at antall kristne er langt høyere enn det som offisielt oppgis.

Norea Mediemisjon har i en årrekke støttet produksjon av kristne radio- og TV-program på indonesisk. Programmene produseres av Studio Sentosa, en underavdeling av Det Indonesiske Misjonsforbund som har hovedkontor i byen Batu på øst-Java. Studio Sentosa ble etablert på 1970-tallet med støtte fra Norea. De kristne radiosendingene kringkastes av flere titalls radiostasjoner rundt om i landet. TV-programmene sendes via stasjoner som dekker store deler av landet. 

Nylig har Norea blitt med i et nybrottsarbeid for å nå en unådd folkegruppe i Indonesia med evangeliet. For å nå denne etniske gruppen må vi bruke deres eget stammespråk. Prosjektet er et samarbeid mellom Studio Sentosa, Norea og et indonesisk kirkesamfunn. 

Under kan du lytte til Misjonspuls om Indonesia:

Fra radiolytter i Indonesia:
Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg.
Fra radiolytter i Indonesia:
Fra radiolytter i Indonesia:
Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg.

Programmet dere sender gir meg glede og håp. Takk for kontakten med dere. Det hadde vært fint å treffes en gang.

Bønn for Indonesia:

Allmektige Gud, vi takker for mulighetene vi har til å drive med kristent radioarbeid i Indonesia. Vi ber for arbeidet der, for Studio Sentosa, og for det nye prosjektet som nå settes i gang. Vi ber om at du, Herre, vil rive ned murene som hindrer oss i å nå denne folkegruppen med evangeliet. Må du åpne dører og hjerter. 

 

Aktuelt fra prosjektet
Pionérmisjon i Indonesia
Hva tenker du på når du hører navnet Indonesia? Får du assosiasjoner til hvite strender på Bali, og hinduistiske religionsritualer? Eller ser...
Les mer
Jeg er utålmodig!
I en kjent misjonsfortelling møter vi en afrikaner som nylig har tatt imot Jesus. Han spør en dag misjonæren som har ledet ham til tro: – Hvor...
Les mer
Fra radiolytter i Indonesia:
Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding