Våre podcaster

Tapas for troen
Tapas for troen er små glimt fra Guds ord, og blir gitt til deg av Håpets kvinner, servert av Eli Fuglestad. Her kan du både lese og lytte. Du finner også andaktene på Spotify.
Lytt her
Good news podden
I «Good News»–podden samtaler vi om hvordan vi som kristne nordmenn kan vise omsorg og kjærlighet til våre nye landsmenn. Vi vil inspirere, utfordre og utruste kristne nordmenn til å være "medvandrere" med flyktninger og innvandrere i våre nærmiljø. Du finner den på Spotify og andre steder du lytter til podcast.
Lytt her
Misjonspuls
I denne podcast-serien tar Jostein Sæth og Roald Arnesen pulsen på misjon blant de minst nådde. Det kommer nye episoder annenhver uke, og du kan enkelt abonnere på oppdateringer på din podcast-plattform, for eksempel Spotify.
Lytt her
Troens menn-podcast
Troens menn er et samtaleprogram med gode refleksjoner rundt hvordan norske menn kan bli utrustet til å være Jesu etterfølgere i hverdagen.
Lytt her
Håpets kvinner-podcast
I podcasten "Håpets kvinner" deler vi levd liv både fra norske kvinner og fra kvinner i andre land. Programledere er Marit Veimo og Elisabeth L Sæth. Podcastene legges også ut på Facebook, iTunes og Podcast Addict.
Lytt her
Noreapastoren
Påfyll for troen, oppmuntring til livet og inspirasjon til å dele med andre. Her finner du mange forskjellige serier du kan lytte til. Flere blir også lagt ut på "Noreapastoren" på Spotify.
Lytt her
Over en åpen bibel
Andaktsprogram på nettradioen vår mandag - fredag kl. 09.00. Sendes også på mange lokalradioer.
Lytt her